2777
2789
عنوان

شوهرم و مادر شوهرم طعنه تیکه میندازن که

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 60 پست
شوهرم چون اونموقع بدنساز حرفا ای بوده و واقعا هن قشنگ بوده داشته. ولی بشدت اهل دوست دختر بازی بوده.

چه از خود راضی

حقش بود از همونا که دنبالش راه افتاده بودن می‌گرفت 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل آدم بدی نیست…والا چی بگم، این مدل جدید بود!ببخشید ولی تو دهنی لازمه بعد این همه سال زندگی!

نمیدونم برخورد چی بکنم باهاش.  طرز فکرش رو میشه عوض کرد؟ یا منم بهش بگم اگه منم شوهرم فلانی بود ک خاستگارم  بود الان  بهترین زندگی داشتم 

نمیدونم برخورد چی بکنم باهاش. طرز فکرش رو میشه عوض کرد؟ یا منم بهش بگم اگه منم شوهرم فلانی بود ک خا ...

از خاستگارات بگو، از اینکه چقدر پسرفت کردی بعد ازدواج، انقدر زده تو سرت بی عرضگی خودشو، بزن تو سرش بی پولی شو! پرسیدن داره واقعا؟ دنبال اینی طرز فکرش عوض شه؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
این چ مدلی هست ،ادم حس خوبی نداره اینجوری ،اما اگه سرکار می‌رفتی و مدیریت میکردی که حس بد نگیری و کم ...

کمک زندگی ک هیچ کل زندگی رو انداخت گردن من از لباس و خرج بچه و خودم و خرید خونه. بزا خودم لباس میگرفتم میگفت نکن. 

تو هم سرمادرشپهرت هی بکوب و بگو اگه خانواده ی شوهرم پولدار بودن و چک واسشون پاس نمی‌کردیم الان خوشبخت بودیم و پیشرفت داشتیم 

می‌دونی باید با این جور آدما مثل خودشون رفتار کنی حتما تو چیزی نمیگی و کوتاه میایی که اینا همش ادامه میدم با حرفات بزن تو دهنشون

باید یه بار شیرفهمش کنی که حرف دخترای دیگه رو جلو تو نزنه

در ضمن اون دخترا اگه خبر داشتن شوهر شما چه حرکتایی میزنی و چه خانواده ای داره هرگز باهاش ازدواج نمیکردن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
نمیدونم برخورد چی بکنم باهاش. طرز فکرش رو میشه عوض کرد؟ یا منم بهش بگم اگه منم شوهرم فلانی بود ک خا ...

راستش درست نیست که این حرفو بزنید، فقط آتیش دعواتون رو تندتر می کنه. ولی من احتمالا تو یکی از دعواها کنترلمو از دست میدادم و بهش می گفتم کاش منم با داروساز ازدواج میکردم، نه یه کارگر که خرجشم من بدم😬🙄

از خاستگارات بگو، از اینکه چقدر پسرفت کردی بعد ازدواج، انقدر زده تو سرت بی عرضگی خودشو، بزن تو سرش ب ...

دوسه بار بی پولی رو غیر مستقیم کوبوندم تو سرش ولی بدتر شد همش بیشتر حسرت میخنرد ک من اکه فلان رو میگرفتم اون همه دوستم داشت فقط آرزوش این بود ک من شوهرش باشم و اوووه