2777
2789
عنوان

میخام از دست شوهرم فرار کنم

460 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من باردارم هشت هفتمه

از وقتی که حاملم هورمونام بهم ریخته یکی رو میخام که بغلم کنه محبت کنه خودتون که درکم میکنیید

وقتی شوهرم از سرکار میاد خونه انقد غر میزنه که خسته شدم از دستش فقط از درد بدنش میگه و از گرونی

ولی با همکاراش با مامانش میگه و میخنده

با من ن محبتی داره ن هم صحبتی نمیخام قیافشو ببینم😭😭میخام خالت تهوع رو بهونه کنم یک ماه برم خونه بابام

بنظر شما چیکار کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا راحت باهاش حرف بزنهمین حرفی که به ما زدی بگوبگو خسته شدم از بس از بدن درد و گرونی گفتی

میگم بهش چند بار هم دعوامون شده بخاطر رفتارش درست نمیشه😭😭اصلا باهام حرف نمیزنه تا میام حرف بزنم یا گوشی برمیداره یا کنترل دستشه

میگم بهش چند بار هم دعوامون شده بخاطر رفتارش درست نمیشه😭😭اصلا باهام حرف نمیزنه تا میام حرف بزنم یا ...

ای بابا 

ببین شوهر من اگه دستش گوشی رو بگیره خودم میرم کنارش می چسبم بهش خود به خود گوشی رو می‌زاره کنار

تو هم امتحان کن 

چرا راحت با شوهراتون حرف نمی زنیدمن راحت خواسته هام رو میگم حتی خواسته ج ن س ی رو نوعش رو‌همه چی روا ...

خوش بحالت که شوهرت باهات حرف میزنه به حرفت گوش میده

این باهام خرف نمیزنه حداقل ن بوسی ن حرفی هیچی فقط غر

چرا راحت با شوهراتون حرف نمی زنیدمن راحت خواسته هام رو میگم حتی خواسته ج ن س ی رو نوعش رو‌همه چی روا ...

میدونی عزیزم ادما جورباجورن   منم ب شوهرم میگم  ولی گوش نمیکنه    آدمیم داریم ک فقط ی بار تذکر میشنوه   پس هیچ کس یکی نیس 

میگم بهش چند بار هم دعوامون شده بخاطر رفتارش درست نمیشه😭😭اصلا باهام حرف نمیزنه تا میام حرف بزنم یا ...

بهش بگو تو ویارمی میبینمت با بوی تو روحس میکنم حالم بدمیشه و استفراغ میکنم یه چندروز تامیاد برو تو اتاق،بعدش بهانه کم برو منزل پدر تایکم قدر عافیت و نبودنتو بدونه

عزیزم طبیعیه ولی نه اصلا این کار رو نکن باید شوهرت در جریان حاملگی شما باشه از الان عادتش بدی بری تازه یاد میگیره میگه برو خونه ی مادرت

بهتره صبوری کنی و بهش بگی اینها همه روند حاملگیه کم کم چیزهای دیگه ای پیش میاد اون موقع چی 

اگر بچه ی اولتون هم که باشه اصلا و ابدن