2777
2789

شوهر نفهم خودم چه کنم. دوساله خیلی دور برادرش و اون زن باسیاست و عفریته اش مبچرخه شهرستانن و وقتی میریم یا میره. بجای خونه مادرش میره خونه اونا. فکر نمیکردم اگه جر و بحثی باهم میکنبم بره به اونا بگه. دوماه قبل با هم بحث کردیم میخواستبم بریم عروسی گیر داد چادر بپوش و بعدش فحش داد و منو توی ماشین کتک زد ک چشمم کبود شد و دوتا مشت توی سرم زد. یک ماه نبم قهر بودیم توی خونه بودیم و جامون. غذامون همه چی جدا بود. یه روز تعطیل رفت شهرستان خونه برادرش و شب برگشت. امروز بهش میگم اون روز ک قهر بودیم خونه برادرت رفتی اولش گفت یادم نییت چون دروع نمیگه گفت اره رفتم ناهار و برگشتم. بعد پرسیدم در مورد بحث و قهرمون به برادرت گفتی گفت اره به خود برادرم گفتم با هم بحث کردیم و دلخوری پیش اومد گفتم مسایل شخصی زندگی حق نداری ب بقیه بگی عصبی شد بس کن و منم سکوت کردم.

خیلی سالها دلم ازش شکسته با این کارش حس خیلی بدتری ازش گرفتم. الان میگم اون جاری عوصی زرنگ سلیطه ام چه ذوقی کرده منو شوهرم باهم دعوا کردیم. شوهرم حق نداشت بهشون بگه نه؟؟ بنظرتون با شوهرم چطور برخورد کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق با شماست  اشتباهه چه زن چه مرد مشکلات زندگی مشترکشون رو به اطرافیان بروز بدن  جز قضاوت و تجسس دیگران تو حریم خونه  چه توفیقی داره !

این بار که گذشت دیگه با فکر بهش خود خوری نکن  فقط تو یه فرصت مناسب بشین باهاش صحبت کن  و خیلی محکم و مصمم بهش بفهمون که دیگه این اشتباه رو حق تکرار نداره شاید همسرتون از بی سیاستی این کارو کرده شما خوب و بدش رو توضیح بده روشن بشه 

و اینکه بابت جاریت هم ذهنتو  درگیر نکن شاید اصلا برادرشوهرت موضوع رو به جاریت نگفته باشه که معمولا همینطوره