2777
2789
عنوان

شیر خشک دادن درست به بچه نارس

72 بازدید | 10 پست

سلام مامانها.من بچه ام ۳۵ هقته یک روز دنیا آمده.سه هفته بعد از تولد از بیمارستان مرخص شده .الان من یه مشکل دارم 

چون بیمارستان من همه اش می گفت شیر مادر منم که اصلا شیر ندارم شیرم رفته خیلی به زور بدوشم دو سی سی بشه الان نمیدونم چه قدر شیر خشک بدم سر بحث تحمل شیر میگم. الان دکتر رفتم میگه یک ونیم تا دو پیمانه شیر خشک هر دوساعت اگه خواب بود تا سه ساعت هم عیب نداره .حالا من تو چه‌قدر آب این رو بریزم بدم؟خورد خورد بدم چطور بدم چون شیره خشکه خراب نمیشه؟؟میشه کمکم کنید ؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اول قدمش مبارک

دوم همون مقدار شیر کافیه مگه معده بچه چقدره؟

سوم هر سی تا یک پیمانه میشه

شیرخشک نباید بیشتر از یکساعت بمونه ک فاسد میشه

سعی کن اصلا به یک ساعت نرسه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

سلام‌بچه منم ۳۵ هفته ب دنیا اومد و همینقدر بیمارستان موند بعد مرخص شدن بهش شیر خشک اپتامیل ۱ میدادم هر پیمانه شیر خشک‌باید توی ۳۰ سیسی اب جوش خنک‌شده حل بشه هر ۲ الی ۳ ساعت یبار بده بهش، شیر خشک ک درست کردی بعد ۲۰ دقه اینا دیگه تقریبا خاصیتش از دست داده فاسده چون بچتم کوچیکه نده بهش،شیرم بستگی داره ب خوردنش سعی کن کم بدی ب دفعات بیشتر ،مثلا ی پیمانه درست کن بده بخوره اروغشو بگیر اگه میخورد دوباره ی پیمانه دیگه درست کن

سلام‌بچه منم ۳۵ هفته ب دنیا اومد و همینقدر بیمارستان موند بعد مرخص شدن بهش شیر خشک اپتامیل ۱ میدادم ...

عزمزم الان من  پری نان میدمومخصوص بچه های نارس .

حالا یه پیمانه تو ۳۰ بریزم بدم بخوره ؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
سلام‌بچه منم ۳۵ هفته ب دنیا اومد و همینقدر بیمارستان موند بعد مرخص شدن بهش شیر خشک اپتامیل ۱ میدادم ...

فکر کنم تو هر ساعت تو ۱۵ سی سی یک‌ماهه خوب باشه .

عزمزم الان من پری نان میدمومخصوص بچه های نارس .حالا یه پیمانه تو ۳۰ بریزم بدم بخوره ؟

شیرتون باید مک بزنه تا بیاد .اولاش نمیاد و کمه .با مک زدن یواش یواش شیرت جریان پیدا میکنه .تو رو خدا ازش نگیر اولش که آغوزه اونقدر سفته که نگو .اون بچه رو واکسینه میکنه

شیرتون باید مک بزنه تا بیاد .اولاش نمیاد و کمه .با مک زدن یواش یواش شیرت جریان پیدا میکنه .تو رو خدا ...

درسته ولی خوب ندارم .هر چی میک میزنه همون قد یک میل دو میل بیاد بخاطر همین گرسنه می مونه .دکتر گفته هر دفعه کم کم ۳۰ سی سی گیرش باید بیاد.من البته اون زمان که شیرم آمده بود دوشیدم گذاشتم فریز کردم .الان میشه بدم همون رو خورد خورد .الانم همین که دارم رو هم هی میدونم یه سرنگ بشه میدم بهش مثل دوا بخوره 

درسته ولی خوب ندارم .هر چی میک میزنه همون قد یک میل دو میل بیاد بخاطر همین گرسنه می مونه .دکتر گفته ...

بله اون که فریز کردی بهش بده ولی اگه اصلا شیر ندی همون چند سیسی هم خشک میشه. غذاهای شیر آور بخور.سرچ کن