2777
2789
اصلا ازدواج‌چیز مزخرفیه این ضربه روحی رو چجوری باید تحمل کنم واقعا چشمم‌ترسیده از خانم‌ها ببخشید منو ...

خودت می‌گی ضربه روحی

الان دوران سوگ رو طی می‌کنی

به خودت فرصت بده این دوران سوگ رو سوگواری کن

بعد از مدتی خود به خود حالت بهتر می‌شه

از مشاور یا سایت‌های مربوطه هم مشورت بگیر و مطالعه داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ی شغلی میخواد اقدام کنهقبلا هم اقدام کرده بود وسط راه ول کردتو اون‌ دوران چت کرد خیانت کردمنم ب ...

درست ام‌گفتی وقتی یه بار اینکارو کرده چه ضمانتی هست دوباره نکنه هر کس یه جوریه خدا کاش اصلا دنیا نمیومدم‌  حالم از همه چی به هم‌میخوره کسی که نقش بازی می‌کرد میمیره واسم به محضی یه کم وابستم‌کرد زد زیر همه چی آخه ادم‌چجوری اعتماد کنه خدا کاش منم محبتم رو به یکی میکردم‌قدر میدونست لعنت بهش خواب راحت رو ازم گرفت 

خودت می‌گی ضربه روحیالان دوران سوگ رو طی می‌کنیبه خودت فرصت بده این دوران سوگ رو سوگواری کنبعد از مد ...

وای خدا چجوری میخواد تموم شه من یه دوره دکتر روانپزشک رفتم قرص هاشون آدم رو گیج‌میکنه ولی چن ماه ادامه دادم و دیگه نرفتم ولی تاثیر نداشت تو آرام کردنم به خدا دیشب تا الان شاید نیم ساعت خوابم‌نبرد خیلی سخته من بهش دل بسته بودم ولی اون قصدش چیز دیگه بود 

خودت می‌گی ضربه روحیالان دوران سوگ رو طی می‌کنیبه خودت فرصت بده این دوران سوگ رو سوگواری کنبعد از مد ...

واقعا بعید میدونم بهتر بشم‌چون خیلی بی طاقت شدم حوصله هیچ کار و هیچ کس رو ندارم‌و همش میگم‌ چرا با من این حرکتو زد چرا وقتی دلش با من نبود الکی نقش بازی کرد حالا گور پدر ضربه های مالی ولی خیلی خیلی بی وفا بود این‌منو عذاب میده ولی خوب نقش بازی کرد اوایل واسم بد ضربه ای زد و زخمش خوب نمیشه حالا حالاها دل و دماغ هیچ کاری ندارم 

واقعا بعید میدونم بهتر بشم‌چون خیلی بی طاقت شدم حوصله هیچ کار و هیچ کس رو ندارم‌و همش میگم‌ چرا با م ...

شرایط روحی یک آدم خیانت دیده رو داری

دقیقا برادر من هم مثل شما بود، تا مدت طولانی درگیر خیانت همسرش بود...

توی همین سایت، قسمت کلینیک، پرسش و پاسخ داره. این مسائل رو مطرح کن، قسمت عنوان بنویس، خانم «مرجان مجرب» جواب بده. روانشناس حاذقیه. راهنماییت می‌کنه.

در کل؛

هرکس یک جور گرفتاره....

یکی با فقر، یکی با همسر بد، یکی با بیماری، یکی با والد بد و ...

هرکس یه جوری گرفتاره...

امیدوارم همه مون به آرامش روان دست پیدا کنیم

😭😭😭الهی بگردم امیدوارم خدا به دادت برسه

منظورم استارتره

چند تا از تاپیکاتو خوندم

خیلی دلم گرفت 

چند سال عقد بودی، چرا نشناختیش؟!!!

چرا ادامه دادی؟!

پدر و مادرت چطور بودن که همچین مردی رو به والدینت ترجیح دادی؟!

از لحاظ مالی سعی کن، یواش یواش مستقل بشی

شاید روزی به این پول‌هات نیاز داشته باشی

ولی یکدفعه نه، ممکنه شک کنه

به هر بهانه‌ای مقداری از پولتو ازش بگیر، واسه خودت سکه پارسیان بگیر، بذار پیش آدم مطمئن ، صداتم در نیار

عزیزم کنایه بود!!!

درسته کنایه بود ولی باور کن درست گفتی من‌چندین سال آمریکا بودم طرف نقش پاکدامن بازی نمیکنه بعد یواش با یکی نزدیکی کنه ولی تو این خراب شده طرف فک‌میکنی قدیسه هست ولی هوسبازی که وقتش برسه تازه میفهمی چقد ظاهرسازی میکرده و مردم‌رو فریب میداده من‌منظورم از اون لحاظ بود

شرایط روحی یک آدم خیانت دیده رو داریدقیقا برادر من هم مثل شما بود، تا مدت طولانی درگیر خیانت همسرش ب ...

سلام من سوال رو پرسیدم‌و نوشته در انتظار تاییدیه چیز میشه لطف کنید بگید برادر شما چن سال زندگی کرد بعد جدا شد الان چقد گذشته از جداییش آیا الان حالش بهتر شده