الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم اونی که گفته بود میشناسمت ، عکست گذاشته بودی
اهاااا اصلا نیستش خدا لعنتش کنه حتی تایپکم زدم براش
دلهره انداخت ب جونم رفت مرد
عزیزم میدونی چطور لسنک تایپک بفرستم برای نینی یار
لینک تایپکام کجاست😂
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
نه بلد نیستم فک کنم به تاپیک خاص. داره باید لینک تاپیک های خودت بفرستی توی تاپیک حذف تاپیک ها
چقدر پیچیده بیخیالش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
اصلا ازدواج چیهدخترای ایرانی کلا تو فاز ازدواج و تهش دغدغه شون شوهره
لعنت به هر کس که واقعا قصد زندگی نداره و بخاطر پول و عقده هاش با یکی ازدواجمیکنه من چنماهی هست جدا شدم شبها خواب ندارم لعنت بهش دوسش داشتم ولیان منو نخواست و فقط پی بهونه بود
اصلا ازدواجچیز مزخرفیه این ضربه روحی رو چجوری باید تحمل کنم واقعا چشممترسیده از خانمها ببخشید منو ولی بهم حق بدید من خدایی دستم رو خانم بلند نمیشه کلی هم براش زیور آلات خریدم ولی اصلا قصدش زندگی کردن نبود ولی منو بدبخت کرد