یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زایمان ب خودی خود مر از درد و مشکل هست ،در واقع اونی ک پولداره چسی نمیاد ،داره طبیعت بارداری رو نشون میده اونی ک فقیره چون هزار تا مشکل دیگه داره درد زایمان دیگه براش چیزی نیست ، درد زنارو کمرنگ جلوه ندیم
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
چرا انقدر به زن باردار گیر میدین و کل رفتاراش رو بررسی میکنین؟
اگه ناز هم کنن برای شوهرشون میکنن چرا شماها ناراحت میشین؟
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
من برعکسش رو دیدم ،دخترای فامیل که پولدارند و خارج از ایران. همشون طبیعی زایمان کردن
طبیعی زایمان کردن که ربطی به فقیر بودن یا معمولی بودن
نداره. یکی تو بیمارستان خصوصی تو استخر طبیعی میاره
یکی هم میره دولتی سزارین میکنه
خارج از ایران 70 درصد زایمانا طبیعی ان
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
زایمان برا هیچکس اسون نیست و از اپولو هوا کردنم سختهچ اصراری دارید این همه سختی یک زنو بی اهمیت جلوه ...
چون یک زن اینکارو انجام میده!!
اگر مرد زایمان میکرد شک نکنید پرستش میشد!!
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام