اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
چون یک زن اینکارو انجام میده!! اگر مرد زایمان میکرد شک نکنید پرستش میشد!!
دقیقا
من واقعا تحمل این حجم زن ستیزیو ندارم امروز اینجا روانی شدم
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
دقیقا من واقعا تحمل این حجم زن ستیزیو ندارم امروز اینجا روانی شدم
زن ستیز های نی نی سایت خیلی وقته من رو روانی کردن
اونها رو به حال خودشون ول کن با نفهمیدن بیشتر خوشحالن گلم
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
خب چون واقعا دارن آپولو هوا میکننحتی سخت تر از اون🤷🏻♀️کسی که 9 ماه بارداری و حالت تهوع و خستگی وم ...
واقعا چرا نباید رنج یک زنو که حاصلش تولد بک انسانه مقدس شمرد
واقعا این کار قابل ستایشه اونوقت یک سری دلقک میگن نازم نکن
واقعا چرا نباید رنج یک زنو که حاصلش تولد بک انسانه مقدس شمردواقعا این کار قابل ستایشه اونوقت یک سری ...
واقعا مادر شدن کار ساده ای نیست
یه پروسه پیچیده و سخته
ولی چون چنین چیزی زیاد پیش اومده تا امروز
همه فک میکنن یه چیز عادی و سادس
من تازه دیروز فهمیدم بعد از زایمان
تا دوماه یه زخم اندازه کف دست تو رحم میمونه🥲
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
تازه پولدارا میرن تو خارج زایمان میکننخب کی چی؟😑
خب کار خوبی میکنن