2777
2789

شوهرم خودش خوبه واقعا

و به شدددت قوی مستقل و...بنظر میرسید 

امااااا متاسفانه قبل از عقد خانواده اش خودشونو نشون ندادن 

بعدش کم کم مشخص شد، 

الان باورتون میشه با من بود حتی ر..بطه داشت ، ساعت دوازده نیم اینا رفت خونه مامانش 

اصلا اولش نگفته بودن قراره دو‌سه روز در هفته شبا اونجا بمونه !!! 

و میگه چون غیر این پسری نداره ، حتی تفریحات و رستوران رفتنمون هم همه اش دست خودمون نیست ، 

باید از دوبار ،یه بارشم اونو ببریم 

چیکار کنم خیلی مستاصلم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نمیکنی الان برای پشیمون شدن خیلی خیلی دیره😐

رابطه داشتن تو عقد اشتباهه و باید همونموقع یه فکری

واسش میکردی الان دیگه فایده ای نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سعی کن بخوابی پوستت چشمات پف نکنن.بعدا درمورد اینا راه حل فکر کن

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نگران نباش کم کم درستش میکنی فقط یه درسی بهت بدم با سیاست پیش برو سر اینکه ببریدش یا نه بحث نکن با پنبه سر ببر 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید