2777
2789
عنوان

فردا عروسیمه نخوابیدم و پشیمونم بیشتر از همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان وقت این فکرا نیست

الان فقط برو بخواب و خوش‌ باش

وقت برای حرص خوردن و فکر کردن و حل کردن این مسائل خیلی زیاده

بهترین شب زندگیتو خراب نکن

اصلنم تا جایی که میشه جبهه نگیر...سعی کن آروم آروم پایبند زندگی خودتون بشه فووووقش نشد میرید مشاور کمکتون میکنه

چیزی نیس که سرش پشیمون شی از انتخابت

انقد زمان های دوتایی تونو براش شیرین کن که خودش کمتر بخواد بره

فقط یادت باشه

اگه جلو این موضوع حساسیت نشون بدی

یا بد رفتار کنی 

همسرت حساس تر میشه و برعکس عمل می‌کنه و تورو مثل یک دشمن در برابر خانوادش میبینه

و اینم یادت باشه پسری که به مادرش بها میده به خانواده و زنش هم بها میده 

اگه وابستگی خاصی داشت و دهن بین بود تاحالا باید متوجه میشیدی

بشین سر جات زندگیتو بکن هر کسی یه ایرادی داره خداروشکر کن ای اد همسرت خیانت خساست رفیق بازی یا معتادی نیست 

مگه خانوادش میخوان تو رو بخورن؟با اونا هم برو اتفاقا تنوعه همیشه تنها بری حال نمیده

شب عروسی آخه ب این فکر میکنی .زودتر فکراتو میکردی باهاشون صحبت میکردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اینا که گفتی دلیل نمیشه برای طلاق، تو 90 درصد خانواده ها ی ایرانی هم هست.  من با اینکه فامیل بودیم نفهمیدم چون زنعموم تو دوران عقد باهام خوب رفتار میکرد. بعد از عروسی عوض شد و توقع های بیجا

من فقط صبوری کردم نگرفتم شوهرمو پر کنم بگم مادرت این مار و کرد خواهرت این کار رو ... ولی بعد از چند سال شوهرم آنچنان طرفدار منه که نگو . دیگه واسه اونا تره هم خورد نمیکنه