2777
2789

بعد شوهر آدم بعد اینهمه عیبو ایراد گذاشتن فقط این یکیو نگه ک من ناراحت نشم؟ بعد ۶سال بش گفتم چرا دوس نداری لب بگیری دهنم بو میده یا از لبام خوشت نمیاد میگه اولی....

خب من شبا قبل خواب مسواک میزنم و خودم صبح ک پا میشم حس میکنم دهنم بو میده ولی شب نه

حالا اعتماد بنفسمو از دست دادم بش گعتم کاش زوتر میگفتی ک برم دنبال درمان میگه نخواستم ناراحتت کنم دیگه بعد اینهمه ناراحتی واقعا فقط برا این ناراحت میشد بنظرتون راست میگه یا بهونه اس😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرت میگه 

یه کمی بوی دهان فکر کنم طبیعیه 

نکنه دهن خودش بو پاستیل میده 😒

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

صبح ظهر شب بعد از وعده های اصلی مسواک کنید برای بهداشت دهان و دندان. هم شما هم همسرتون

عیب نداره اگر با مسواک هم هنوز دهانتون بو میداد، پیش پزشک برید شاید مشکل گوارشی باشه

دندونات عفونت نداره؟.خوشبو کننده دهان استفاده کن آدامس بجو

این چنروز چرا انفاقا فردا نوبت دکتر دارم ولی اون میگه تمام این سالها چیزی نگفتم ک ناراحت نشی آخه مگه مبشه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیزم معلومە نخواستە ناراحتت کنەالانم برو درمان کن

ولی اون همیشه ناراحتم کرده 

چرت میگه یه کمی بوی دهان فکر کنم طبیعیه نکنه دهن خودش بو پاستیل میده 😒

خودشم همیشه مسواک نمیزنه

نه بهونه نیس راس میگه

واس منم پیش اومده یه رفیق داشتم دهنش افتضاح بو میداد روم نمیشد بهش بگم با اینکه مرتب مسواک میزد

بنظرم هرچی سریعتر فکر درمان باش خجالت هم نکش هم دندوناتو چک کن هم معدتو هم بهداشت رعایت کن دهانشویه مسواک

با شوهرتم تعارف نداشته باش بهش بگو رفتم دنبال درمان حالا بگو که دهنم بازم بو میده یا نه