پروموت مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 عنوان دستمزد خیاطی | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست واسه اولین بار واسه یه آشنا خیاطی کردمبه نظرتون ازش دستمزد بگیرم؟؟؟ سه تا شلوار دوختم واسش شلوار شش جیب، شلوار کردی شلوار دم دستی تو خونه ای 1404/06/03 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 781 اتفاقا اشکال داره پدرشوهرم پارچه فروش هست میری خرید هزاری تخفیف نمیده بعد من باید مجانی واسش بدوزم ز ... منم برای پسر عموم و عموم شلوار مجانی براشون دوختم😬دیپلم طراحی دوخت دارم
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 بلە عزیزم بعضی ها به خیاط ها میرسن فکر میکنن باید واسشون مفتی بدوزیمن پارچه زیاد میخرم یه بنده خدایی هست وقتی میاد خونم پارچه های منو میبینه سفارش دوخت میده بعد پول پارچه رو هم نمیده فکر میکنه من این پارچه ها رو از روی آب گرفتم
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7613 اتفاقا اشکال داره پدرشوهرم پارچه فروش هست میری خرید هزاری تخفیف نمیده بعد من باید مجانی واسش بدوزم ز ... اوە اوە اینە کە بدەوالا نباید پول میگرفت
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7613 بعضی ها به خیاط ها میرسن فکر میکنن باید واسشون مفتی بدوزیمن پارچه زیاد میخرم یه بنده خدایی هست وقتی ... 😂😂😂وااای منم یکی اینطوری داشتم تازە، عرووووس هم بود تور و کلی پارچە واکسسوری خریدم براش بعدا پول اونا رونمیداد کەهیچ،پولدوخت هم نمیداد
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 781 بعضی ها به خیاط ها میرسن فکر میکنن باید واسشون مفتی بدوزیمن پارچه زیاد میخرم یه بنده خدایی هست وقتی ... اگ کسی بهت پول نداد لباس بهش نده
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 منم برای پسر عموم و عموم شلوار مجانی براشون دوختم😬دیپلم طراحی دوخت دارم چیشد که مجانی دوختی من یه جایی کار میکنم با یکی از دوستام رفتیم یه دوره خیاطی مقدماتی اون فقط کیمونو میدوزه پول پارچه رو فقط میگیرهمن بخاطر اینکارش حالا دستمزد بگیرم حرف نگن پشت سرم
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 😂😂😂وااای منم یکی اینطوری داشتم تازە، عرووووس هم بود تور و کلی پارچە واکسسوری خریدم براش بعدا پول ... وای اون دیگه کی بوده خیلی نوبر بوده😅😅😅بعد چکار کردی؟؟؟
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 781 چیشد که مجانی دوختی من یه جایی کار میکنم با یکی از دوستام رفتیم یه دوره خیاطی مقدماتی اون فقط کیمونو ... باید دستمزد بگیری چرا پشت سرتو حرف بزنن نه بابا.. خیلی زحمت کشیدی🫠
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 اوە اوە اینە کە بدەوالا نباید پول میگرفت منم دیگه نرفتم مغازش میرم از جای دیگه پارچه میخرم هر دفعه هم بهم تخفیف میده
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 دیگه خیاطی ولش کردم الان نقاشی کار میکنم بیشتریا بخاطر همین مجانی دوختن خیاطی رو ول میکنن ولی من خیلی عاشق خیاطی هستم پنجاه بارم یه چیزی رو اشتباه بدوزم با عشق بازش میکنم تا درست بدوزمیا همه چی میدوزم نمیترسم منتظر استادمم نمیمونم تا همه چیو بهم یاد بده بعد بدوزم
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7613 وای اون دیگه کی بوده خیلی نوبر بوده😅😅😅بعد چکار کردی؟؟؟ بزور ازش گرفتم دیگە نیومد
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7613 منم دیگه نرفتم مغازش میرم از جای دیگه پارچه میخرم هر دفعه هم بهم تخفیف میده آخە والا آدم از بزرگتر خودش انتظار دارەەععع
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 بزور ازش گرفتم دیگە نیومد خوبش کردی والا بزار نیاد بهتر حداقل پولتو گرفتی
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 آخە والا آدم از بزرگتر خودش انتظار دارەەععع دقیقا ماله اونا ماله واسه ما مفته😅😅😅