2777
2789
یعنی رفتی دکتر چی گفتی که برات نسخه کرد؟

گفتم خون پریودیم خیلی کمه شده بعدش اینارو نوشت گفت اگر اینارو استفاده کردی نشدی بیا برات سونو آزمایش بنویسم که من همینکه استفاده کردم شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ماهه عقدیم فهمیدم باباش رشوه میگیره فهمیدم خسیسه فهمیدم گوشی ننشه

فکر میکنی طلاق بگیری اوضاع بیرون خیلی خوبه؟پسرا یکی درمیون یامعتادن یا ثبات اخلاقی ندارن یا بیکار و بی پولن،اگ می‌دونی درست میشه تلاش کن قرار نیست از همون اول همه چی آسون باشه و اماده

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ترس که نه از خدامونه کاش میتونستیم درست کنیممشکل ناباروری داریم

ان‌شاءالله دامنت سبز بشه

نامزد منم کارش خیلی سخته کنار ۲۰۰۰ درجه دما و ریخته‌گری کار میکنه خواب و رژیم عذاییشم افتضاحه جفتمون هم استرسی 

میگم فکر نکنم اسپرمای قوی داشته باشه من باردار نمیشم 

فکر میکنی طلاق بگیری اوضاع بیرون خیلی خوبه؟پسرا یکی درمیون یامعتادن یا ثبات اخلاقی ندارن یا بیکار و ...

آره اوضاع خوبه 

من اینو از اول نمیخواستم مامانم هی گفت عاشقش میشی

دلم به دلش نیست 

میدونم همیشه برام بهتر میشه 

میدونستم ردش کنم بهتر میاد ولی نکردم 

الانم جدا بشم برام بهتر میشه مطمئنم

ان‌شاءالله دامنت سبز بشهنامزد منم کارش خیلی سخته کنار ۲۰۰۰ درجه دما و ریخته‌گری کار میکنه خواب و رژی ...

بد به دلت راه نده عزیزم به لینا ربطی نداره

شوهر من هیچ کاری نمیکرده ولی اسپرم صفره 

آره اوضاع خوبه من اینو از اول نمیخواستم مامانم هی گفت عاشقش میشیدلم به دلش نیست میدونم همیشه برام به ...

چى بگم والا تو دور و اطراف و بقيه خيلى هارو ديدم اين مدلي فكر ميكردن و بعدش پشيمون شدن