2777
2789
گولم میزنه درست حرف نمیزنهمیخواد باردار شم یعنی ببین داخل بود کامل یه چیزی مثل نبض میزد فکر میکنم ار ...

آره دیگ مردا تو این مورد ریخته باشن هم الکی میگن نریختم،انشالله که پریود میشی ،ولی استرس خودش باعث میشه بهم بریزه پریودت ،ریلکس باش 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگ مردا تو این مورد ریخته باشن هم الکی میگن نریختم،انشالله که پریود میشی ،ولی استرس خودش باعث م ...

آبجی من میترسم 

قرص که بیست ساعت بعدش خوردم 

انتی بیوتیکم که برا جوشام میخورم اختلال دارع با داروم

چیکار کنم حالا 

رفتم دکتر زنان گفت تا موعد پریودیت نشه اصلا معلوم نیست که بارداری یا نه ولی آزمایش نوشت بی بی چک هم خریدم 

چیکار کنم پری بشم خدایا من هیچوقت انقد حرص پری نخوردم ای لعنت به ازدواج بد که حتی تو س.ک.س هم لذت نم ...

خواهرررررررر کاش منم میترسیدم 

هیچوقت طعم جلوگیری رو نفهمیدیم 

همش حیرت به دل موندیم

آبجی من میترسم قرص که بیست ساعت بعدش خوردم انتی بیوتیکم که برا جوشام میخورم اختلال دارع با دارومچیکا ...

چرا می‌ترسی مگه شوهرت نیس؟؟

کی موعدپریودته؟

خواهرررررررر کاش منم میترسیدم هیچوقت طعم جلوگیری رو نفهمیدیم همش حیرت به دل موندیم

انشالله بزودی به خواستت میرسی عزیزم ،خیلی سخته می‌دونم..دوبار باردار شدم ناخواسته ولی خب خیلی ذوق اومدنش رو داشتم اما هر دوبار سقط شد ...الان تقریبا شیش ماهمه امیدوارم نا امیدنشم باز

شوهرمه ولی عقدیم یه چیزایی ازش فهمیدم که می‌خوام جدا شمخانوادم میدونن دختر نیستم پشتمن ولی همین بارد ...

چند وقته عقدین؟خودت چندسالته؟چیا ازش فهمیدی؟

احساسی تصمیم نگیر اگه خیلی مورد حادی نیست ،زندگی مشترک خیلی سخته ولی بنظرم سختیش همون یکی دوسال اوله بعدش قلق هم دستتون میاد همو خوب میشناسین واقعا زندگی قشنگتر میشه.