2777
2789
عنوان

این دختره ی بدبختو تو کوره سوزوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 4962 بازدید | 118 پست
نمیدونم چرابه این مرتیکه لاشی دوباره اعتمادکرده ورفته اونجاحالابایدمثل سگ فراری باشه

رفته خارج از کشور دیگه بگیرش نیستن ی خونواده رو بدبخت کرد الانم میره اونجا بلوند تور میکنه 

از اینجا ک نگاه مبکنی نمیدونی چرا رفت ولی واقعیت اینه خیلیاشون اصلا اینطوری نیستن ک تو حتی به ذهنت برسه ممکنه ی روز یکی رو بکشه مثل این میمونه بلانسبت داداشت بگه بیا بریم فلان جا طبیعتا تو باهاش میری داداشته ولی یه هو اونجا بکشه تو رو خب از کجا مبخاستی بفهمی ولو این که این خواهر کشیا هر روز دارن اتفاق می افتن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

رفته خارج از کشور دیگه بگیرش نیستن ی خونواده رو بدبخت کرد الانم میره اونجا بلوند تور میکنه از اینجا ...

دقیقاهمینطوره اختلالات شخصیتی وروانی درکمال خونسردی انجام میشه

به قول معروف ازآن نترس که های وهوی داردازآن بترس که سربه توداردگاهی

خدامیدونه باچه ترفندی کشوندتش اونجا

دلم میسوزه که میگم میگم کاش نمیرفت وچه جوری اعتمادکرده

کلااکثریت کسایی که دست به جنایت میزنن مخصوصااونایی که باآگاهی انجام میدن درکمال خونسردی انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاهمینطوره اختلالات شخصیتی وروانی درکمال خونسردی انجام میشهبه قول معروف ازآن نترس که های وهوی دار ...

اره سایکوپث هستن باهوش و اروم و اکثرا روابط اجتماعی خوبی دارن و تو شغلای پزشکی وکالت مدیریت و ی سری داغونشم بیکار و بی عارن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

تازه یکی دیگه رو هم با تفنگ شوهر سابقش کشته

چقدر روانی زیاد شده 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

امروز یه تاپیک بود 

نوشته بود مرده زنشو از موهاش داشت میکشید

بعد یه سریا نوشته بودن حتما بد دعواشون شده  :)))

یه طوری با زن رفتار میکنن ما با حیوون اونجوری رفتار نمیکنیم.

واسه همینه میگم از مرد جماعت دوری کنید

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اسلامشهر چرا اینجوریه قتل ها فجیع ناموسی مال اونجاست چخبره واقعا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مثل زن همسایمون بنده خدا دخترش جدا شده بود شوهر سابق اومد با اسلحه کشتش وای یادم افتاد قلبم درد گرفت دوباره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
دقیقاهمینطوره اختلالات شخصیتی وروانی درکمال خونسردی انجام میشهبه قول معروف ازآن نترس که های وهوی دار ...

من خوندم ک قبلا یه بار با چاقو‌ زخمیش کرده بوده و‌ همشم‌تهدیدش میکرده ، کاش دختره از اون شهر می رفت قانون ک با این ادما کاری نداره

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.