2777
2789
عنوان

دانشگاه که میرفتم یه پسره بود

114 بازدید | 9 پست

من دانشگاهم شهر خودم نبود تو دانشکاه یه پسره بود هم رشته من نبود یکی دوسالم بزرگتر از من بود

الان یهو یادش افتادم چقد پسر خوبی بود اوایل بهم میگف اجی و واسم همه کااااار میکرد یعنی همه کار هر وقت مریض میشدم برام غذا میاورد ابمیوه 

سال اخر دانشگاه بهم گفت همیشه دوستت داشتم و روم نشد هیچوقت بگم منم باهاش قطع رابطه کردم

چقد دلم تنگ شد براش

چن روز پیش از اینستا سرچش کردم دیدم دانشجو دکترا تهرانه

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

از تو اکثر این فنچولا چیزی درنمیاد

منم با یه دانشجو دکترای دانشگاه تهران دوس بودم تو ۱۸ سالگی

یه مفلس بی پناه لاغر بود که مفت نمی ارزید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو اکثر این فنچولا چیزی درنمیادمنم با یه دانشجو دکترای دانشگاه تهران دوس بودم تو ۱۸ سالگییه مفلس ...

اره اینم اینقد لاغر بود

از تو اکثر این فنچولا چیزی درنمیادمنم با یه دانشجو دکترای دانشگاه تهران دوس بودم تو ۱۸ سالگییه مفلس ...

ما هم یه همسایه دانشجوی دکتری داشتیم که کف خونش به جای فرش کتاب بود ....خودش و زندگیش به لعنت خدا نمی ارزید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پس بهتر که پروندیشاین پسره که میگم رون پاش از من لاغرتر بود لامصب

من واقعا مث داداشم بود

ما هم یه همسایه دانشجوی دکتری داشتیم که کف خونش به جای فرش کتاب بود ....خودش و زندگیش به لعنت خدا نم ...

آخ آخ نگو که دلم از دست دکتری جماعت خونه

آدمو یاد عارفا میندازن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨