2777
2789

بچه ها در حد 300 تومن پول دارم میخوام 

براش هولدر ماشین بخرم 

نظرتون راجبش چیه ؟؟

حدود ۱۴ روز مرخصی داره 

بعد میگم با نامزدش تو این ۱۴ روز یه مسافرتی میرن

دیگه لازم نیست گوشی تو دست خودش یا نامزدش باشه 

تا اصلا از سفر چیزی نفهمن 

خوبه ؟؟

قبلاً یکی داشت که شکست 

شما باشید خوشحال میشید ؟!

آره خوبه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوبه همین که به فکرشی کافیه عزیزم

بنظرت امروز بهش بدمش ؟؟

چون روز تولدش روزی هست که میخواد بره سرکار 

این چند روز که با نامزدش میره بیرون ، الاقل بدرد بخوره

می‌دونی ته ذهنم این هست که میگم براش بخرم که زیاد استفاده نمیکنه 

ولی خب توانم در اون حد نیست که چیز خیلی خوبی براش بخرم