2777
2789
عنوان

فردا تایم لیزر دارم خجالت میکشمممممم😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂

نخند از استرس نمیتونم بخوابممم😂😭

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجاهاتو‌ میخای لیزر کنی😂ولی تخت بخواب‌ حالا خوده اپراتور‌ که میخاد لیزر کنه میگه مثلا بر ...

منه خاک بر سر برا دفعه اول دست و پا و بیکینی و زیر بغل میرم😂🤦‍♀️

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ببین برا ناحیه بیکینی بهت میگه پاهاتو بده بالا حالا از هم باز کن جالا با دستت باسنتو بگیر

وایییییی🤦‍♀️🤣

مگه شوهرته خودش بیاد لخت کنه😂میگه آماده شو تا بیام،خجالت نداره،تو عینک میزنی چیزی نمیبینی🤣

مهم نیست من چیزی ببینم من همه چیو دیدم اون میبینه اونجاش سخته🤣🤣😭

منه خاک بر سر برا دفعه اول دست و پا و بیکینی و زیر بغل میرم😂🤦‍♀️

خب پس تخت بخاب لختتتت لختتتتت‌ شووو😂

چندسالته‌اسم لیزرت‌ چیه؟

میدونی من کندلا نرفتم ۸ جلسه ولی اصلا حواب‌نگرفتم😐 حالا میخام برم رولی ببینم چی میشه

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱

قمبل کردم واسش🤣

توروخدا اذیتم نکنا من فشارم میوفته🤣🤣😭💔

باید خودت لخت شی اون که نمیاد لختت گنه دختر🤣

چه بدونم آخه😂

خب پس تخت بخاب لختتتت لختتتتت‌ شووو😂چندسالته‌اسم لیزرت‌ چیه؟میدونی من کندلا نرفتم ۸ جلسه ولی اصلا ح ...

۲۰ سالمه کندلا میخوام برم

یعنی کاملا لخت؟ تاب که لازم نیست دربیارم نه؟؟

۲۰ سالمه کندلا میخوام برمیعنی کاملا لخت؟ تاب که لازم نیست دربیارم نه؟؟

تآب بندی بپوشی نه نمیخاد 

بابا چقدر استرس‌ داری🤣

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱