2777
2789
عنوان

فردا تایم لیزر دارم خجالت میکشمممممم😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید خودش بیاد لختت کنه🤣😂

نمیدونم که گفتم شاید مرحله به مرحله انجام بده هر جا برسه لباس اونجارو بکنه😂😭

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اولی میری اتاق

وای نکنه یکی اشتباهی درو باز کنههه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من به خاطر همین خجالت نمی رم لیزر کاش یه روش دیگه برا حذف دائمی موها بیاد

اونجایی که میرم خودشون برا بیکینی دستگاهو هم میدن دستت بزنی ولی من ترسیدم بسوزونم خودمو😂😭

🤣🤣هرچی تو بخوای

😂😂🤦‍♀️

چرا خودش باید بیاد لخت کنه😂😂😂هیچی ریلکس باش و به این فکر کن که اون عینک داره نمی بینه🤣

جدا؟؟😂🤣

اونجایی که میرم خودشون برا بیکینی دستگاهو هم میدن دستت بزنی ولی من ترسیدم بسوزونم خودمو😂😭

واااای من حتی از خوندن تاپیک دارم خجالت میکشم 😂😂😂😂

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

نوبتت‌ که شد میری‌ اتاق لباساتو‌ در میاری‌ میزاری‌ تو کمدی چیزی بعد میخابی رو تخت تا اپراتور‌ لیزر‌ ...

وای وحشتناکه براممم یعنی اونایی که تو سالنن میدونن من میرم لخت بشم🤣😭

بعد اینکه لباسامو درآوردم چجوری بخوابممم

فقط قسمت اخر متنت‌🤣🤣🤣🤣

😭😂

من میخندیدم پوزیشنایی که میگفتو انجام میدادم

یا قمر بنی هاشممممم چه پوزیشنییییی

وای وحشتناکه براممم یعنی اونایی که تو سالنن میدونن من میرم لخت بشم🤣😭بعد اینکه لباسامو درآوردم چجور ...

بستگی داره کجاهاتو‌ میخای لیزر کنی😂

ولی تخت بخواب‌ حالا خوده اپراتور‌ که میخاد لیزر کنه میگه مثلا برگرد‌ یا دستتو‌ ببر‌ بالا پایین و...

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱