2777
2789

صمیمی در حدی ک کلا راجب دوست دختراش گفت و ک چکار ک نکردن دیگ خودتون تا آخرش برید اینجا بگم میترکه دیگ تا تهش رفتنتنن ته تهش.حالا بعد یک ماه اومد میگ من عاشقتم خیلیم اصرار کرد من گفتم ن  بخاطر گذشته خرابت اما باز تهش گف عقب نشینی میکنم اما میدونو ترک نمیکنم چ فازی داره واقعا

گفتهم ک مت قبلن اونطوری بودم الان چند سال اینطوری نیستم فک کن دروغ گفتم اصلا نگفتم قبول کن

میدونه من اون کاره نیستم

دوستمم میگ این با تو همچین قصدی نداشته همین باعث عذاب وجدانم شده اخه خودمم خیلی دوسش داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر وقیح که با جزییات برات گفته فقط دختر گلم من جات بودم به هیچ عنوان اعتماد نمی‌کردم. به کسی نه نگفته چطور باید بهش اعتماد کنی. این زگیل تناسلی رو؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چه قدر وقیح که با جزییات برات گفته فقط دختر گلم من جات بودم به هیچ عنوان اعتماد نمی‌کردم. به کسی نه ...

نمیدونم اخه خودمم خیلی دوسش داشتم وگرنه حتی فکرم نمیکردم بهش واقعا

بعدم بهم گفت اگ نمیگفتم خودت بعدا میفهمیدی بدتر بود 

چرا باید در مورد گذشته ش بگه

بهونه میخواسته برای صحبت کردن 

چند وقت پیش دوستمم با یه نفر آشنا شد پسره همش از بدبختی های زندگیش میگفت و حتی از دوست دختراش طوری که دوست دیوونه من افتاده بود گریه براش (دلش سوخته بود ) 

یکم گذشت به دوستم پیشنهاد داد دوستم نه قبول کرد نه رد 

ولی در آخر پسره کلی حرف بهش زد و ... حتی دوست پسره هم اومده بود پی وی دوستم 😐 خلاصه که مواظب باش گول نخوری

بهونه میخواسته برای صحبت کردن چند وقت پیش دوستمم با یه نفر آشنا شد پسره همش از بدبختی های زندگیش میگ ...

چ حرفایی گفته بود

آخه این اشناس ی جوری رفتار میکنه چند ماهه همش دنبالم میوفته

منم واقعا دوسش داشتم