2777
2789
عنوان

پسری ک از گذشته ی خرابش میاد میگه بعد میگه بیا رل بزنیم منظورش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست
نمیدونم اخه خودمم خیلی دوسش داشتم وگرنه حتی فکرم نمیکردم بهش واقعابعدم بهم گفت اگ نمیگفتم خودت بعدا ...

چند سالتونه؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چندبار تاپیک میزنی میپرسی؟ هزاربار گفتیم بیخیال یک آدم کثیف شو آدم بالا آورده ی کس دیگه رو نمیخوره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حرفایی گفته بودآخه این اشناس ی جوری رفتار میکنه چند ماهه همش دنبالم میوفتهمنم واقعا دوسش داشتم

مثلا یکی از حرفاش این بود که : من دوست پسرتم تو چطور دختری هستی که عرضه نداری منو راضی کنی و کلی حرفای اینجوری .. 

به هر حال باید مواظب باشی سابقه خوبی نداره و از هیچکس هیچی بعید نیست