2777
2789
عنوان

بنظرتون کات کنم⁉️

74 بازدید | 9 پست

دوستان با ی اقایی در ارتباطم از خرداد

همون اول حدود ۱ ماه جوابشو خیلی دیر میدادم ، چون از این مدل روابط امروزی خوشم نمیاد با اینکه دختر قرتی هستم

بهش گفتم به شرطی اشنا میشم باهات که خانواده در جریان قرار بگیره ، اونم گفت اوکی

و تا حالا حتی دست هم به هم ندادیم

اما چند بار گفته من گردن گیرم خرابه و … اما پسر بشدت کاری و درسخون و سالمی هست و خونه و ماشینم داره

ردش کنم بره پی کارش؟ یا منتظر بمونم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش داره میگه گردن گیر نیستم منتظ چی باشی ؟ معلومه باید کات کنی

اخه برام عجیبه

اصلا بحث جنسی نمیکنه و حتی دستم ندادیم

و هیچی رو نمیذاره حساب کنم

قصد سواستفاده نداره

اما قصد ازدواجم فک کنم نداره

اخه برام عجیبهاصلا بحث جنسی نمیکنه و حتی دستم ندادیمو هیچی رو نمیذاره حساب کنمقصد سواستفاده ندارهاما ...

میدونی چرا حتی دستم بهت نمیزنه و.. چون قصدص ازدواج نیست دیگه ی نفرو فقط واسه ی دوستی ساده میخاد ک تو شدی

چی بگم بهش بنظرت که اویزوون بنظر نیام؟

بگو : برام مهمه که مشخص کنی قصد و نیتت از این رابطه چیه، دنبال رابطه جدی هستی یا برای سرگرمیه، نمیخوام تو رو تحت فشار بزارم اما اگه قصدمون از رابطه متفاوته بهتره که دنبال چیزی بریم که میخوایم و راه مون رو جدا کنیم.