2777
2789
عنوان

من امروز زایمان کردم از الان شیر خشک بدم که زردی نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 63 پست
وای میزاشتم زیر اخه بند نافش نیفتاده

خب بند ناف ممکنه تا ده یا دوازده روز هم نیوفته اشکالی نداره اما دیگه اصلا نزاریش داخل پوشک خیلی خطرناکه هم ممکنه عفونت کنه چون داخل پوشک کثیفه و کثیف میشه همم دیگه خشک نمیشه و داخلش عرق میکنه و نمی افته باید بیرون باشه و چیزی بهش نخوره خیسشم نکن زیاد تا زودتر بیوفته

دآرم دغ میکنم مثل اینکه ۱۰ دقیقه چشم بندش رفته کنار نور خورده بهش خوابیده بوده الان چیکار کنم

نترس ان شاءالله چیزی نمیشه نگران نباش 

نورش اونقدرا قوی نیست 

ولی هر وقت بردیش برا ویزیت  به پزشکش بگو محض احتیاط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بند ناف ممکنه تا ده یا دوازده روز هم نیوفته اشکالی نداره اما دیگه اصلا نزاریش داخل پوشک خیلی خطرن ...

دکتر کرم موپیروکس داده برا نافش بزنم بزارم دسگاه یادم رفت بپرسم

عزیزم شیر خودت بده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

2 ساعتی 30 سی سی بده ولی سینه خودتو در نهایت ول میکنه اگه میخوای کمکی بدی روزی 2 وعده بهش بده ک بعدا هم کمکی بدی هم شیر خودتو 

آروغ هم بله هم بعد شیر خودت هم بعد شیرخشک اروغش بگیر

خودت خنکی بخور و چیزهای نفخ داره نخور که هم خودت هم بچه دل  درد میشید 

جون بچه با خنکی بشور مثال با کشک گوسفند .عرق بید .کووچک .ختمی .سرخ مرز 

خودتم استراحت میکنی و کلا درازمیکشی .اصلا نشین برات خوب نیست 

وگداخته بخور که هرچی خون کثیف هست دفع بشه و حتما آمپول نوروبیون بزن هفتگی تقویتی هست 

دآرم دغ میکنم مثل اینکه ۱۰ دقیقه چشم بندش رفته کنار نور خورده بهش خوابیده بوده الان چیکار کنم

اصلا چشم بند نباید از چشمش برداشته بشه حتما باید ببری چشم پزشکی 

حواستون چهار چشمی ب بچه باشه خب اخه ده دقیقه متوجه نشدین

قطره بیلی ناستر از داروخونه بگیر مخصوص زردی هست بهش بده 

بدنش با عرق کاسنی با پنبه خیس کن 

خونه رو خنک بگیر تو سردی باشه بچه

با شیر گاو بشورش بعد ابش بکش 

اره نان یک خریدیم شما از روز اول تولد دادین بچه من ۴ بعد از ظهر به دنیا اومد

اگه میخوای شیر خودت رو بدی حتما و ادامه دار باشه با شیشه شیرخشک نده 

بچه اولش خیلی کم شیر میخوره یبار با قطره چکون بده یکبار شیر خودت رو تا شیر خودت هم راه بیفته حتما

اگه شیردوش برقی داری هم استفاده کن خیلی خوبه واسه راه انداختن شیر