2777
2789

وااای 

پدرش با پدربزرگم دوستن 

بعد زنگ زده میگه ما اینجاییم خواستی بیا 

با خواهراش و مادرشو پدرش رفته بود

حالا بگین حق دارم ناراحت شم یا نه 

منم به خانوادم گفتم گفتن نه حوصله رفتن نداریم 

بعد کلا هم میخواستم اگه خواستن برن منصرفشون کنم 

بعد زنگ زد پس کی میایی 

گفتم نمیان 

تازه یادش اومد بگه پس میخوای بیام دنبالت😑😑

گفتم نه خستم نمیام

من بهم برخورده که اصلا بهم نگفته بعد پاشده با خانوادش اومده اونوقت تازه یادش اومده زنگ زده میگه با خانوادت بیا اینجا

چی بگم دیگه به رو خودم بیارم یانه 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

چقدر عجیب اره والا حق داری 

بخاطر همین از این ازدواج های ک یجور بافامیل آشناهستن یا ازدواج فامیلی متنفرم 🤕😐تازه اولشه خواهر 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
چقدر عجیب اره والا حق داری بخاطر همین از این ازدواج های ک یجور بافامیل آشناهستن یا ازدواج فامیلی متن ...

چقدر حرصی شدم

بعد میدونی چیه من دیدم طرف میره زن و نادر زنشو برمیداره میبره اونوقت مال من زنگ میزنه تو با خانوادت بیا و خانواده خودشو اون میبره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر حرصی شدمبعد میدونی چیه من دیدم طرف میره زن و نادر زنشو برمیداره میبره اونوقت مال من زنگ میزنه ت ...

خیلی سخته والا هوف 🤕

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
خب عزیزم وقتی عقدین شما خونه پدرتی هنوز.اونم با خونواده ش رفته اونجا.به شما هم خبر داده که بیاید.اصل ...

🥲

نمیدونم شاید

اره

انتظارت بالاس.....

نباید انتظار داشته باشی بیاد دنبالت

اصلا بالافرضم ک رقتن زنگ زد رفتیم میای بیام دنبالت؟باید بگی ن

یادبگیر جوری رفتارکنی که بفهمه از قبل ترش باید خبر بده