2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزی حساسیت ندادی؟؟جوشات کجا زده؟؟گرمیت نشده؟اییین همه دلایل مختلف داره چرا فکرت رو بردی روی بدتر ...

اخه لک قهوه ای دون دون رو پوستمه دارم گریه میکنم 

درمان ندار ن؟؟؟

من از دوران بلوغ جدش میزدن و خارش شدید جوری ک خون میومد 

الان جوشا رفته خارش و لک مونده

اخه لک قهوه ای دون دون رو پوستمه دارم گریه میکنم درمان ندار ن؟؟؟من از دوران بلوغ جدش میزدن و خارش شد ...

پوست مرغی نیست؟ احساس میکنم پوستت خشکه و دچار پویت مرغی شدی. چون پوست مرغی هم همین خصوصیات رو داره هم میخاره هم لک میشه مخصوصا رو بازو و ران و پا

الهی به امید خودت...  
اخه لک قهوه ای دون دون رو پوستمه دارم گریه میکنم درمان ندار ن؟؟؟من از دوران بلوغ جدش میزدن و خارش شد ...

کی گفته درمان نداره؟؟ پن شستشو روشن کننده استفاده کن.

دو هفته یکبار کیسه و سفیداب بکش

بعدم یه چیزی که بهت میسازه مثل لوسیون یا کره بدن بعد حمام استفاده کن. لک ها میرن

ماکولار نیست.

الهی به امید خودت...  
پوست مرغی نیست؟ احساس میکنم پوستت خشکه و دچار پویت مرغی شدی. چون پوست مرغی هم همین خصوصیات رو داره ه ...

نمبدونم بخدا فقط خارش دارم قبلا جوش میزد شدید الان کم میزنه 

ولی خارش همچنان‌ هست 

پوست مرغی دست میکشی زیر بودنش معلومه من دست میکشم صافه 

نمبدونم بخدا فقط خارش دارم قبلا جوش میزد شدید الان کم میزنه ولی خارش همچنان‌ هست پوست مرغی دست میکشی ...

حساسیته پس . کبدت گرمه.

خنکی بخور مثل خاکشیر.

ماکولار اصن این شکلی نیست که میگی. 

الهی به امید خودت...  
کی گفته درمان نداره؟؟ پن شستشو روشن کننده استفاده کن.دو هفته یکبار کیسه و سفیداب بکشبعدم یه چیزی که ...

فدانشکده فرض کنیم ک هست 

درمان داره؟؟؟

وای دارم دیوونه میشم ینی پاشم برم دکتر؟؟