2777
2789

یه ماه پیش رفتم بانک داشتم فرم پر میکردم یه دفعه معاون بانک اومد و گفت کارت چیه و ....بعدش خودش از کارت ملیم کپی گرفت و کارمو خیلی زود تر راه انداخت و بعدش گفت مجردی؟!

دوباره چند روز پیشم رفتم بانک برای یه کار دیگه و دوباره کارمو راه انداخت سریع تر و به یکی از کارمندا سپرد و اون طرفم خیلی با احترام باهام برخورد کرد

اما چیزی که عجیبه اصلا بعدش بهم زنگ نزد 

البته من خوشحال شدم چون واقعا سنش به من نمی‌خورد 

اما یه دفعه یادم افتاد و برام سوال شد چرا الکی کارمو راه انداخت وقتی نمی‌خواست ارتباط بگیره؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالااا فامیل دوره یا اشنای محلتونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

انقد توهم نزنید هزارتاااا زن و دختر خوشگل وجود داره اینقد ک شماها توهم میزنید اونا نمیزنن لطف کرده داداش لطف.....

یکی استاد دانشگاهش عاشقشه یکی مریض دکتر  بوده دکتره متاهل بوده باز از این خوشش اومده 

چرا اینا تو دنیای واقعی نمیبینیم؟؟؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

بعصیا کثیفن عزیزم مواظب باش

آخه می‌دونی بدیش چیه؟

با مامانم بودم بعدش تیپ من خیلی سادس

چقدر می‌تونه یه آدم هول باشه

یعنی پیش خودش دید من این کاره نیستم و بیخیال شد؟

خیلییییی حس بدی گرفتم از این زاویه نگاه نکرده بودم

ذاتی هوله🤣واقعیتش خیلی این مردا حال به هم زدن با این که کارم زود راه انداخت

من واس وام رفته بودم فرم و نگاه کرد گفت عه معلم غیرانتفاعی هستی 

بعدش دیگ پسرخاله شد،یبار رفتم واس هنگ شدن همراه بانکم،از باجه اعتبارات پاشد اومد باجه روابط عمومی ک مثلا کار منو راه بندازه

حالم ازش بهم خورد

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔