2777
2789
عنوان

دوستم پولمو نمیدع

118 بازدید | 12 پست

از یکی پول میخواستم ریختم به حساب اون الان بهش گفتم بریز شماره کارتمو دادم یاش خودشو میزنه به اون راه اولش میگفت مطمعنی زده؟گفتم آره عکسشم فرستادم حتی نگفت شماره کارتت رو بدع هنوز برام نفرستاد بعد چند روز هی پیام میدع شوخی میگه پولت و فلان بهمان ازش بدم اومد 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا زنگ بزن بگو عزیزم من تو درمانگاهم پولم رو فوری لازم دارم دیگه هم نزن به کارت این و اون

زورش میاد پولمو بدع انگار پروو 

میگه خب الان تو لنگ اینی یعنی ؟

بعضی ها بی وجدانن،ماهم به یکی پول دادیم قرار شد ده روز به عید پس بده هنوز نداده چندروز پیش شوهرم پیام داد باید بدم پول پیش قرار داده خونه، نصف پول رو داد اونم بعد ده ۱۵روز که بهش گفتیم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بعضی ها بی وجدانن،ماهم به یکی پول دادیم قرار شد ده روز به عید پس بده هنوز نداده چندروز پیش شوهرم پیا ...

چقدرررر بد 

من میدونستم این اینطوریه نباید از اول بهش پول میدادم خر شدممم 

چقدرررر بد من میدونستم این اینطوریه نباید از اول بهش پول میدادم خر شدممم

ما هم همش میگیم به فلانی نباید پول داد ،ولی بازم آدمی زاد دلش به رحم میاد ،اونا بد میکنن در حقمون

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷