2777
2789
عنوان

زن داداشم نمیخواد بچشو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشهانشالله به احترام اقا رصا، داداشت و زنش ب هم برگردنحیفه زندگی ی بچه نابود بشه

میره کلاس سوم

فکر نکنم دیگه حرمتای بینشون از بین رفته

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

شاید می ترسه مسئولیت بچه بیفته رو دوششیا خانواده اش گفته طلاق بدون بچهمن اگه مرد بودم بچه داشتم اصل ...

خط آخر رو توضیح میدی ؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

به آدم بی مسئولیته که داره انتقام شوهرش رو از بچه بدبختش میگیره مثل همین نی نی سایتی ها که میگن بچه رو بنداز رو سر خانواده شوهرت تا آدم بشن ولی یه ذره شعور ندارن ببینن چه بلایی سر اون بچه میاد، تف به ذات همچین مادری، امیدوارم حداقل اون بچه از مادر که شانس نیاورده از پدر و خانواده پدرش شانس بیاره، گرچه سر پیری دوباره این ننه بی مسیولیت دوباره برمیگرده به زندگی بچه اش اون وقتی که شوهر دوم فوت کرده هیچ‌کسی نیست ی آب دستش بده یادش میوفته نه ماه یه موجودی رو تو شکمش نگه داشته بعدم باید منت همون نه ماه رو یه جوری بزاره دیگه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

وای نه این چه حرفیهزن داداش من دختر دوست قدیمی بابام میشه از بچگی ارتباط داریم غریبه نیست اصلا داداش ...

نمیدونم چی بگم واقعا ادم هنگ میکنه کاش اگه نمیخواد زندگی کنه کلا بذاره از این شهر و استان بره من یه مدت تو پروسه طلاق بودم گلم میدونم اون مادر چه حالی داره خدا رحم کنه کاش داداشت اینکارو نمیکرد دلش برای بچش میسوخت لابد داره فکر میکنه مگه اون اونموقع که داشت خیانت میکرد به بچش فکر کرد به اون زندگی که قراره خراب بشه به بچه ای که قراره اواره بشه فکر کرد که من بکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اونارو ول کن تو هواش و داشته باش واقعا گناه داره.من خیلی مادر اینجوری دیدم میدونم فک میکنی عجیبه ولی ...

من خیلی با خانواده ام ارتباطم خوب نیست عید پیشم بود الان دوباره شنبه آوردمش پیش خودم فعلا پیش من باشه خودم هم بچه کوچیک دارم هم باردارم وگرنه کل این مدت نگهش میداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

داداشت هنوزم به خیانتش ادامه میده یا پشیمونه و قصد برگردوندن زنشو داره؟

نه بابت بیشعور می‌خواد زنشو طلاق بده دختره رو بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

داییم خیلی لاشیه نمیدونم دنبال چین این مردا همون سوراخ تو همه هس دیگ خودشونو هلاک کردن اسکلا

خدا رحم کنه به کسایی که با اینا میرن زیر یه سقف

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷