یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به آدم بی مسئولیته که داره انتقام شوهرش رو از بچه بدبختش میگیره مثل همین نی نی سایتی ها که میگن بچه رو بنداز رو سر خانواده شوهرت تا آدم بشن ولی یه ذره شعور ندارن ببینن چه بلایی سر اون بچه میاد، تف به ذات همچین مادری، امیدوارم حداقل اون بچه از مادر که شانس نیاورده از پدر و خانواده پدرش شانس بیاره، گرچه سر پیری دوباره این ننه بی مسیولیت دوباره برمیگرده به زندگی بچه اش اون وقتی که شوهر دوم فوت کرده هیچکسی نیست ی آب دستش بده یادش میوفته نه ماه یه موجودی رو تو شکمش نگه داشته بعدم باید منت همون نه ماه رو یه جوری بزاره دیگه
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
وای نه این چه حرفیهزن داداش من دختر دوست قدیمی بابام میشه از بچگی ارتباط داریم غریبه نیست اصلا داداش ...
نمیدونم چی بگم واقعا ادم هنگ میکنه کاش اگه نمیخواد زندگی کنه کلا بذاره از این شهر و استان بره من یه مدت تو پروسه طلاق بودم گلم میدونم اون مادر چه حالی داره خدا رحم کنه کاش داداشت اینکارو نمیکرد دلش برای بچش میسوخت لابد داره فکر میکنه مگه اون اونموقع که داشت خیانت میکرد به بچش فکر کرد به اون زندگی که قراره خراب بشه به بچه ای که قراره اواره بشه فکر کرد که من بکنم
اونارو ول کن تو هواش و داشته باش واقعا گناه داره.من خیلی مادر اینجوری دیدم میدونم فک میکنی عجیبه ولی ...
من خیلی با خانواده ام ارتباطم خوب نیست عید پیشم بود الان دوباره شنبه آوردمش پیش خودم فعلا پیش من باشه خودم هم بچه کوچیک دارم هم باردارم وگرنه کل این مدت نگهش میداشتم