2777
2789
عنوان

زن داداشم نمیخواد بچشو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 68 پست
برای اینکه جیگرش خون میشه بعد ازدیدن بچه حال هردو شون خراب میشه داغون میشه هم یچه هم مادر انشالله به ...

یهو گذاشت رفت 

نمیشه که بچه خودشو ول کنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ ما همچین موردی داشتیم دیگه خانم کلا بچه رو نخواست ببینه و رفت سمت سرنوشتش

میره کلاس سوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اخی طفلی، خیلی سخته میدونم حتما مشاور بچه رو‌ ببرین

برادرم هم یکی بدتر از زن داداشم

کلا بچه رو ول کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اینکه یه مادر اینجوری از بچه اش بگذره خیلی عجیبه

نه عزیزم خیلی چیزارو سنجیده و جلو نیومده اون بچه با هربار دیدن مادرش هوایی میشه و بعد هم خودش اذیت میشه هم مادره جیگرش خون میشه هم ممکنه با شما بدخلقی کنه کلا بگید مادرت مرده بذار یه دوره ای براش سوگواری کنه و تموم شه من از وقتی دوتا آشنا رو از نزدیک دیدم که ازدواج دوم کردن و دخترای بزرگشون با شوهره ریختن روهم دیگه اون ادم سابق نشدم هرکیم بعد طلاق بچشو گردن نگیره درکش میکنم باز نامادری شاید بتونه بهتر باشه برای بچه تا ناپدری که هم محرم نیست هم معلوم نیست چه جونوریه البته استثنا هم وجود داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

زندایی منم بچه اشو گذاشت طلاق گرفت کلا از ایران رفت چون داییم بهش خیانت کرده بود گفت بگیر بچه اتم ن ...

میدونم دیگه تا دلت بخواد دیدم حتی از نزدیکانم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اینکه یه مادر اینجوری از بچه اش بگذره خیلی عجیبه

چند سالشه

انشالله به احترام اقا رصا، داداشت و زنش ب هم برگردن

حیفه زندگی ی بچه نابود بشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

متاسفانه خیانت برادرم

پس حق داره 

جیگرشو سوزونده خواهر کم چیزیه مگه

به همه چی بدبینه 

از همه چی بدش میاد 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دوستان قضاوت نکنید

داداشه خیانت کرده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه عزیزم خیلی چیزارو سنجیده و جلو نیومده اون بچه با هربار دیدن مادرش هوایی میشه و بعد هم خودش اذیت م ...

وای نه این چه حرفیه

زن داداش من دختر دوست قدیمی بابام میشه از بچگی ارتباط داریم غریبه نیست اصلا داداشش با بابام کار میکنه این رابطه هیچوقت صددرصدی قطع نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80