2777
2789

سلام دوستان شبتون خوش ختم صلوات هدیه به حضرت ام البنین مادر ابوالفضل العباس دارم شما هم توی ثوابش شریک میشید؟؟؟ چندتا؟ ان شاالله حاجتروایی همه شرکت کننده ها

۱۰۰ تا به نیت حاجت دلم

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ تا صلوات؛میفرستم؛ انشاءالله حاجتروا بشی گل.🤲🏻🤲🏻

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

۱۰تا

هم تودلم میفرستم هم اینجا میزارم  میدونم کمه  ولی ببخشید🙏

❣️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❣️

ختم صلواتت قبول عزیزم

۱۰۰ صلوات التماس دعا دعا کنین دخترم به سلامتی و به موقع دنیا بیاد و من آروم باشم

انشاءالله؛ برای سلامتیتون صلوات فرستادم.💐🤲🏻🤲🏻

قدمش مبارک باشه 💐💐

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )