2777
2789
عنوان

بابام به شوهرم گفت خدا بزنه به کمرت

439 بازدید | 35 پست

چند روز پیش رفته بودم خونه بابام اینا شب وقتی میخواستن منو برگردونن خونه خودم چون دوتا بچه دارم و وسیله هم همراهم بود یکی از بچه هارو مامانم بغل گرفت یکیشو بابام وسیله هامم دست خودم بود وقتی کلید انداختم که بیام داخل خونه ترکیده بود انگار بمب زده بودن بچه هارو سریع گذاشتن تو اتاقشونو خودشون تندی رفتن که ما نمیتونیم دو دقیقه هم تو این خونه دووم بیاریم

ساعت ۲شب بود بابام زنگ زد نکنه بخوابیا پاشو ظرفاتو بشور در و پنجره هام باز کن هوای خونه عوض شه اصن موندم که خستگی من براشون مهم نبود

گذشت و امروز رفتیم خونه مامانم اینا فرش بشوریم نهار گفتن بیاید بالا رفتیم و بابام شروع کرد با من بحث کردن بچت ضعیفه تو بهش غذا نمیدی بهش نمیرسی خونت تو اون اوضاعه 

غذا درست کردی بچت اگه میگه این غذارو نمیخوام نباید بی مسئولیت باشی باید هی ازش بپرسی پنیر میخوری مربا میخوری هی غذاهارو اسم ببری تا یکیشو بگع تو براش درست کنی و بخوره نه گشنه بخوابه 

شوهرم گفت منم مثل شما فکر میکردم تنبلی میکنه ولی یه روز گفتم برو باشگاه خودم بچه هارو نگه میدارم اومدم یکم خونه رو مرتب کنم که بهش کمک کرده باشم بچه ها یه بلایی به سرم آوردن زنگ زدم بهش توروخدا بیا بچه هارو بگیر خستم کردن بابام هی گفت میشه اینکارو کرد شوهرم گفت نمیشه هی بابام گفت دخترت حرف گوش کن پسرت آروم من هربار میام خونتون هرکاری میگم گوش میکنن شوهرم گفت شما بودی گوش دادن مارو اذیت میکنن بابام گفت میشه شوهرم گفت بخدا نمیشه خیلی سخته بابام گفت خدا بزنه به کمرت برا من دروغ نگو خیلی احساس بدی دارم انقد ناراحتم

شب دعوتمون کردن بیاید شام بیرون هرچی زنگ زدن گفتم دخترم خوابه شوهرمم رفته با ماشین کار کنه نمیتونیم بیایم کارد بخوره به شکمم که دل شوهرم اونجور بخاطر منه خر خون شد 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عجب پدرومادری که جلو داماد دخترشونو میکوبونن و بعد پسر مردمم از دخترشون دفاع کردنی نفرینش میکنن که کمرت بشکنه ...  البته بگما شاید از عزیز بودن نوه هاشونه که نمیخوان قبول کنن ولی نباید دخترشونو سرکوفت بزنن 

عزیز قدر شوهرتو بدون بیشتر از پدرمادرت حواسش بهته رفت و امدتو کم کن شیرین برو بیا سرسنگین باش اینقد صمیمیتم خوب نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه بچه کوچیک که تازه راه رفتن یاد گرفته خسته شدم یا دستشو میکنه توی آشغالی آشغالارو میکشه بیرون یا میره زیر مبل خودشو گیر میندازه گریه میکنه جیغ میزنه یا دستشو میذاره لای کابینت تمام وسایل کابینت میریزه بیرون وسایلای اجاق گازو میریزه بیرون در ماشین لباسشویی باز میکنه میخواد خودشو بکنه تو ماشین لباسشویی در فریزرو باز میکنه میره میشینه جلوش در جاکفشی باز میکنه کفشارو میاره میریزه وسط نشیمن لباسای خواهرشو از تو دراور میاره میریزه تو نشیمن اونروز مشما و کیسه زباله رولی گرفتم یادم رفت جابجا کنم یه صندلیم گذاشته بودم اون نزدیکی که یچیزی بذارم بالای کابینت رفته بود روش تمام مشما فریزرا و مشما زباله هارو کلاااا رولشو باز کرده بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خداراشکر بابات اینجوره حداقل شوهرت فهمیده هست

هرچی براش توضیح داد گفت مشاورا میگن خونه ای که بچه باشه توش و تمیز باشه اون بچه ها مریضن بچه ی سالم خراب کاری میکنه کثیف کاری میکنه بابام فقط تیکه انداخت بهش و مسخرش کرد منم همون لحظه بلند شدم گفتم بریم؟ طفلی گفت باشه بریم

شوهرت چیزی نگفت

هیچی نگفت الهی بمیرم اومدیم بیرون بهم گفت هرچی میخوام با خانوادت حال کنم صمیمی بشم خودشون نمیذارن کلی ازش معذرت خواهی کردم گفتم توروخدا تو منو ببخش من از طرف اونا ازت هزار بار معذرت میخوام گفت اشکال نداره ولی دلم براش کباب شد 

عجب پدرومادری که جلو داماد دخترشونو میکوبونن و بعد پسر مردمم از دخترشون دفاع کردنی نفرینش میکنن که ک ...

اره داشتم فرش میشستم مامانم برگشت گفت اون بدن مثل اسبتو تکون بده من جای شوهرت بودم دست به این فرشا نمیزدم یه گوشه وامیستادم فقط بهت دستور میدادم ک ایجوری بشور اونجوری بشور 

چون من تاحالا فرش نشستم و فرش شستن بلد نیستم همیشه شوهرم شسته بعد امروز به زور راضیش کردم بذاره یکم منم کمکش کنم دید خوب نمیشورم دارم ناشیانه میشورم اونجور گفت انقد خجالت کشیدم جلوشوهرم خدامیدونه گفتم این اینجور میگه اون پیش خودش چه فکری میکنه

با یه بچه کوچیک که تازه راه رفتن یاد گرفته خسته شدم یا دستشو میکنه توی آشغالی آشغالارو میکشه بیرون ی ...

قربون شلوغیاش،عاشق این کارهای بچه کوچولوهام،کمتر  رفتوامد کن عزیزم،خودتون چهار تا خوش باشین،تا بچه ها بزرگتر شن

قربون شلوغیاش،عاشق این کارهای بچه کوچولوهام،کمتر رفتوامد کن عزیزم،خودتون چهار تا خوش باشین،تا بچه ه ...

وای نه توروخدا کجاش قشنگه پدرمو دراورده همیشه خونه نامرتبه هیچ چیز سرجاش نیست بارها منو باباشون تقسیم کار کردیم خونه رو مثل دسته گل کردیم یک ساعت بعد باز همون آش و همون کاسه

احتمالا سر راهی نیستی😡

بخدا اگه با سرراهی هام اینجور رفتار بشه

ادم های شبیه شما کم نیستن

خودم الان توی همون شرایطم

ساعت انگار قفل شده و تکون نمیخوره که صبح بشه و شوهرم بیاد دنبالم برم خونم😭

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

ادم های شبیه شما کم نیستنخودم الان توی همون شرایطمساعت انگار قفل شده و تکون نمیخوره که صبح بشه و شوه ...

درکت میکنم 🖤 نمیتونی خودت اسنپ اینا بگیری