بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با بچه کوچیک واقعا برام خسته کننده و ازار دهنده است مهمون 2روز و 1شب
مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.
مادر شوهرم با خیانت کاری وهرزگی جاریم کنار اومده بود حتی ازش پول میگرفت ولی خودشو به مریضی ومظلومی زده ونماز وقرانش به راهه ادعای وسواس ونجس وتمیزی هم داره
مادر همسرم چای میریزه میاره بعد برای همه مثلا قند میاره و نبات برای خودش یه شکلات میاره کنار سینی خودش میزاره میخوره .اگرم نوه ها ازش بخوان میگه من نمیتونم چای با قند بخورم