2777
2789
عنوان

اونایی که آیفون دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 38 پست
اره با دست کوچیکش میکنمآخه قبلا نمیشد گمونم آپدیت جدید خود سایت باشه

آره امتحان کردم شد دستت درد نکنه 

شماره صفحه وارد کردنی میره برای شما اون صفحه مورد نظرت؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آره امتحان کردم شد دستت درد نکنه شماره صفحه وارد کردنی میره برای شما اون صفحه مورد نظرت؟

شماره رو باید لاتین وارد کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری میشه

وقتی عدد تو قسمت شماره صفحه وارد میکنی این میاد؟

تا حالا ندیدم همچین چیزی

مشکل از سیمکارت نیس؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شماره رو باید لاتین وارد کنی

ببخشید یاسی جون به سوالم بپرسم 

من از وقتی خریدم پس زمینش رو عوض نکردم ولی مدلش یه جوری هست که خودش رنگشو عوض میکنه پریشب تو سایت بودم یهو احساس کردم صفحش زرد شد برگشتم دیدم تمش زرد شده 

ربط داره ؟ یا صفحش مشکلی پیش اومده 

چون جزئی بود روشن خاموش کردم ولی نفهمیدم برگشته یا نه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وقتی عدد تو قسمت شماره صفحه وارد میکنی این میاد؟تا حالا ندیدم همچین چیزیمشکل از سیمکارت نیس؟

نه این به عدد ربطی نداره 

گاهی این اتفاقی میاد و گوشی خط نمیده 

تازه ریجستر شده نزدیک دو سه هفته

ببخشید یاسی جون به سوالم بپرسم من از وقتی خریدم پس زمینش رو عوض نکردم ولی مدلش یه جوری هست که خودش ر ...

نه عزیزم🩷

این واسه گزینه اس که فعاله برای اذیت نشدن چشمه صبر کن پیداش کنم بگم از کجا غیرفعالش کنی

نه عزیزم🩷این واسه گزینه اس که فعاله برای اذیت نشدن چشمه صبر کن پیداش کنم بگم از کجا غیرفعالش کنی

نه عزیزم اونا رو چک کردم همگی خاموش بودن

نه این به عدد ربطی نداره گاهی این اتفاقی میاد و گوشی خط نمیده تازه ریجستر شده نزدیک دو سه هفته

ریجستر کردی آنتنت میره؟

چقد دادی ریجستر من چند ماهه خریدم هنوز ریجستر نکردم

نه عزیزم اونا رو چک کردم همگی خاموش بودن

چه عجیب🫠 اگه مداوم بود ببر نشون بده حتما

ریجستر کردی آنتنت میره؟چقد دادی ریجستر من چند ماهه خریدم هنوز ریجستر نکردم

من ریجستر شده خریدم ۱۴۶ ملیون 

اوایل اینطوری نمیشد اما پریشب چند بار خطش رفت

چه عجیب🫠 اگه مداوم بود ببر نشون بده حتما

متوجه میشن بدون باز کردن که صفحش مشکل داره یا نه؟ 

مال شما هم گرم میشه؟

من ریجستر شده خریدم ۱۴۶ ملیون اوایل اینطوری نمیشد اما پریشب چند بار خطش رفت

چند روزیه کلا آنتنا مشکل داره