2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم ک پیر شده درست نشده چند سالشه نمیخاد بمیره

اونم ۶۷سالشه عمر دست خداس معلوم نیس کی این زن یه نفس راحت میکشه من میبردمش بیمارستان تو راه انقد گریه کرد حالم خراب شد

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

آره قضیه برا چند سال پیشه الان دیگه اونطوری نیستیم

شکر خدا که اوضاع بهتر شده الهی نی نی رو ب سلامتی بغل بگیری

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اره قبلا ک برا عروسیا عزا میگرفتم برا اقوام خودش منو غریبه نداره جالب اینجاس ک همه عروسیام شاد شنگول ...

دقیقا منم عزا میگیرم میگم اون روز میخواد بداخلاق بشه و بهونه بگیره حالا جالبه روز قبل و بعدش هم خوبه فقط همون روز از عصر ب بعد میشه برج زهرمار

چجور تغییر دادین؟بخاطر خرید نکردناش رفتی سرکار؟

با خوندنم چیزی به دست نمیاریم

آرامش داریم به قدرت و رحمت بینهایت دلگرمیم. خیر و سعادت دنیا و آخرت رو داریم.
ستون دینمون نمازه. کلید بهشت نمازه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اره دیگه مجبور شدم رو پای خودم وایسام خیلی کارا کردم تلاش کردم

منم همسرم پول داره واسه خونه و بچه هم خیلی خرج میکنه اما برای من نه و اینکه هر جایی خودش صلاح بدونه خرج میکنه نظر خودش مهمه نه نظر من واسه همین خیلی میرم تو فکر تلاش کنم برم جایی سرکار ک بهش نیاز نداشته باشم دوباره میگم وقتی زندگیمون نیاز نداره چرا خودمو اذیت کنم و پر رو میشه دیگه همون ماهیانه جزئی رو نمیده ولی بازم بدجور اذیتم از بی اختیاری زندگی،حالا میگی منم برم سرکار بهتره؟

منم همسرم پول داره واسه خونه و بچه هم خیلی خرج میکنه اما برای من نه و اینکه هر جایی خودش صلاح بدونه ...

والا سرکار رفتنم سخته بچه و خونه زندگی کار همش چرخوندن سخته از یه سمت هم همینجور ک میگی هس سرکارم ک میری دیگه طرف کل مخارجم میندازه رو سرته میگه کار میکنی مثل شوهرمنکه بدونه هزار تومن درامد دارم دیگه خرج خونم نمیده سال ها هزینه هامو نمیداد خودم کار میکردم خرج خونم دیگه زور میداد منم مجبور بودم صدا ندم امسال دیگه فشارم اومد گفتم تو ک اینجوری نه چیزی بخر ن چیزی بخور منم چیزی درست نکردم یکماه فشارش اومد دیگه مجبور شد خورد خوراکی بخره

والا سرکار رفتنم سخته بچه و خونه زندگی کار همش چرخوندن سخته از یه سمت هم همینجور ک میگی هس سرکارم ک ...

دقیقا تو دو راهی بدیم از اونطرفم از سلطه گریش از یطرفم دیگه خرج نکنه الان شما رسمی هستین یا خصوصی کار میکنی؟بابت ساعت کاریش پرسیدم