2777
2789
چجوری انتقام گرفتیمیگفتی اره راست میگی بالاخره اینا با کلاس شدن ولی متاسفانه هنوز بی شعور و گاو سابق ...

کلا بی شعورن دل یه پیر زن شکوندن بعد رفتنشون مادربزرگم زنگ زد به خواهرش یواشکی می گفت خونه شما هم چیزی نخوردن  🫥حالا من دایی و خاله هام خیلی پولدارن ولی بی وفا اصلا به مادرشون و زحمتی که کشیده توجهی نمی کنن مادبزرگم روی پای خودش خونه رو ساخته بود و مبل هم نداشتیم هی می گفتن عادت نداریم روز بعدش مادبزرگم رفت مبل خرید خیلی براش مهم بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مادرت

همیشه مامانمو تهدید می‌کرد میکشمت مامانمو میزد زمین مینشست رو شکمش پاهاشو میزاشت دستای مامانم که تکون نخوره با قمه میترسوندش که میکشمت سرت میبرم

مامانم قالی بافی کرد برامون خونه گرفت 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

سلام😍خوشحال شدم منو شناختیداز فردا انشاله شروع میشه

سلام. خیلی وقته ازتون بیخبر بودم و نگران بودم و دلتنگ تاپیکای امام زمانیتون بودم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
کلا بی شعورن دل یه پیر زن شکوندن بعد رفتنشون مادربزرگم زنگ زد به خواهرش یواشکی می گفت خونه شما هم چی ...

از سری بعد درو رو همچین افرادی باز نکنید

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

از بی پولی انقد تو فشار بودم که قرص خوردم خودکشی کنم بیست تا قرص خوردم بعد حتی پول نداشتیم معدمو شستشو بدیم حالم دست خودم نبود شوهرم برد گوشواره هامو فروخت منو برد بیمارستان

هعی خدا                             

ایقد یه زمانی تو خدا پیغمبر بودم ک کاری هم از پیش نرفت ک خسته الان دیگه نمازم نمیخونم

چرا؟ خودتون رو از خیر و سعادت دنیا و آخرت محروم نکنین.

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.
نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
پدرت کجاس الان تنهاس

پدرم الان نگهبان یه باغه که مهر ماه برمیگرده خونه خونه ای که مامانم روز شب کار کرد ساختش الان داره خاک میخوره 

مامانمم ویلون یه روز خونه من یه روز خونه باباش یه روز خونه داداشم هعییی چقد سر سفرم خجالت میکشه 

۴روز پیش عمل داشت بابام حتی نفهمید این کی رفت کی اومد یه قرون هم نداد بیچاره زن پشم لحاف تشک زده بود قالی بافته بود پول عملشو داد

زندگیم تعریف کنم شاهنامه میشه ایقد خوندم خدا بیشتر میرید رومون

منم نابینا هستم ولی دلم به آینده روشنه.
با نماز نخوندن و دوری از خدا هیچی به دست نمیاریم.
فقط دنیا و آخرت خودمون رو خراب میکنیم!

از بی پولی انقد تو فشار بودم که قرص خوردم خودکشی کنم بیست تا قرص خوردم بعد حتی پول نداشتیم معدمو شست ...

معذرت میخام با این وجود حامله ای؟

پدرم الان نگهبان یه باغه که مهر ماه برمیگرده خونه خونه ای که مامانم روز شب کار کرد ساختش الان داره خ ...

مادر منم همینطور ایقد سختی کشبد بابامو پولدار کرد رفت زن گرفت مادرمو بیرون میکردن ایقد اذیتش کردن تا دق کرد در جوانی مرد الانم خودش زنش شاد شنگول زندگی میکنن عدالت خدا کجاس