2777
2789
🙂چی بگم که هنوزم تو فقریم کفش نداشتم برم مدرسه برف اومده بود من با کفشای پاره اسپرت پارچه ای که برف ...

منم کفشام همینطور بود روزای برفی و بارونی همه بچه ها با ماشین باباشون میرفتن من فقط تنها توی برف کفشای پارچه ای که خیس خیس میشدن سگ های ولگرد دنبالم میکردن هزار بار لیز میخوردم تا برسم مدرسه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که بودم عید رفتم خونه مادربزرگم و یه جمع خیلی پولدار از فامیل اومد خونش مادبزرگم با ذوق چای برد ...

چجوری انتقام گرفتی

میگفتی اره راست میگی بالاخره اینا با کلاس شدن ولی متاسفانه هنوز بی شعور و گاو سابقید

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

دو سال پیش ۳ میلیون برای عمل لازم داشتم پدرشوهرم گفت دارم ولی به زنت نمیدم........گوشواره فروختم...ا ...

سعی کنین ببخشین. گذشته که برنمیگرده. ببخشید تا مورد بخشش و رحمت خدا باشین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم کفشام همینطور بود روزای برفی و بارونی همه بچه ها با ماشین باباشون میرفتن من فقط تنها توی برف کفش ...

😔خیلی سخته

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

پسرم به دنیا اومد شوهرم بی کار بود 

پول پوشک نداشتیم کهنه میذاشتم دکتر گفته بود باید شیر بخورم تا شیرم زیاد بشه پول نداشتیم 

بعد هر کی میدید کهنه میذارم تیکه مینداخت خجالتم میداد

یا شیر کیسه ای میگرفتیم یه بنده خدایی جلوی همه بهم گفت اینا که شیر نیست برو شیر گاومیش بخور تا بفهمی شیر چیه بغض کرده بودم جلوی اون همه آدم 

خونه بابام هیچ وقت اینجوری تحقیر نمیشدم که بعد ازدواج نصیبم شده بود 

خوبه شوهر من برا تمام عروسیا اینجوره

میگم همسر شما هم همینجوره؟حتی اقوام خودش؟همسر منم این مدلیه حتی جشنای طرف خودش خیلی متعجبم از این اخلاقش آخه خانواده خودم هر وقت میخواستیم بریم جشن یا عروسی همه با هم خوشحال بودیم حالا همسرم کاملاااا اوکی و خوبه جز روزی ک میخوایم بریم عروسی

لایک کردم برای امضاتون.خیلی وقته نیستین؟دلم تنگ شده بود واسه تاپیکای امام زمانیتون!

سلام😍خوشحال شدم منو شناختید

از فردا انشاله شروع میشه

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
چکار کردی؟فقط گفت باکلاس شدید هستن؟

نه بعدش همشون خندیدن خواهرش گفت عمه زیاد زحمت نکش ما تو خونمون میوه و..  خوردیم  با لحن بد حتی چایی هم نخوردن بعد مادربزرگم کلی ذوق اومدنشونو داشت  امسال پسرش ازم خواستگاری کرد با همون نگاه بالا به پایین باباش رید. م بهشون البته انتقام جالبی نبود ولی گفتم اونقدر با کلاس نشدم عروس فلانی ها شم 

الان چکار میکنید مادرت کجاس وضعش چطوره

من ازدواج کردم با یه پسر فقیر ولی بهتر از خونه بابامه 

مامانمم قهر خونه باباش مامانم ۶۷ سالشه بگردم ۴۵ ساله تو زندگی بابام زجر کشیده

خودش با داداش بزرگم مارو تا اینجا رسونده

خیلی بیشتر از اینا روزای سخت داشتیم تا صبح بگم تموم نمیشه

میگم همسر شما هم همینجوره؟حتی اقوام خودش؟همسر منم این مدلیه حتی جشنای طرف خودش خیلی متعجبم از این اخ ...

اره قبلا ک برا عروسیا عزا میگرفتم برا اقوام خودش منو غریبه نداره جالب اینجاس ک همه عروسیام شاد شنگول میاد برا لباس بدتر یبار برا عروسیا خواهر برادرام کرابه میکردم همه میگفتن اینا همین کرایه ها هس معلومه الان خودم وضع رو تغیر دادم با تلاشم خودم پول دارم ولی دیگه مزه نداره هیچی برام

چکار میکنی

مال منم همینطور. یه تاپیک دارم آثار و برکات پرداخت خمس. اون رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.