2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران که هیچ توی دوبی هم پر از مکمل چینی فیک هست که دوبی محل پخش مکمل به تمام خاورمیانه هست

مکمل اصلی رو بخوای پیدا بکنی نمیتونی مگه اینکه بری هادی چوپان رو پیدا بکنی ازش مکمل های برند ایووژن رو بخری 

فکر اینکه تو ایران بتونی مکمل اصلی رو پیدا بکنی رو از سرت کلا بنداز بیرون 

چند روز پیش دوریان یتس پست گذاشت و نوشت مکمل های شرکت من رو توی ایران دارن با اسم من و تقلبی میفروشن 

اگر دنبال مکمل اصل هستی باید یک بدنساز خفن مثل علی تبریزی رو برداری بری دوبی برات پیدا بکنه 

مکمل های داروخانه ای هم کلا به مفت نمیرزن 

آقا هستم.......................................................................................................

تو ایران که هیچ توی دوبی هم پر از مکمل چینی فیک هست که دوبی محل پخش مکمل به تمام خاورمیانه هستمکمل ا ...

پ چی بخوریم  اونا که فیکن   داروخونه ای هم اشغال  

ترک نوتریشن چطوره

💕 F💕

پ چی بخوریم اونا که فیکن داروخونه ای هم اشغال ترک نوتریشن چطوره

ببین مردک جان 

شما باید دور خوردن مکمل رو خط بکشی عزیزم و اینکه بدونی مکمل جزو واجبات بدنسازی به حساب نمیاد چون اسمش روشه مکمل

شما باید گوشت بخوری مرغ بخوری تخم مرغ بخوری 

مکمل اصلی امریکایی تو ایران لا موجود 

مکمل اروپایی مثلا المانی تو ایران لا موجود 

مکمل چینی فیک سرطان زا موجود 

دوران ما که باشگاه میرفتیم 15 سال قبل مکمل های شرکت bsn و optimum اصلی ریخته بود اما یک قوطی 2 کیلویی گینر bsn سال 87 قیمتش بود 85 هزار تومن الان اگر همونو پیدا بکنی باید براش 15 میلیون بدی 

آقا هستم.......................................................................................................

از کجا معلوم

عزمزمه تو میگی هیچ کس نیست میگم چرا هست 

بعد میگی از کجا معلوم؟

از اعتباری که داره از مشتری که میره نتیجه میگیره خودش برات تبلیغ میکنه دیگه اهلش که باشی فرق اصل و فیک میفهمی

اشهد ان علی ولی الله