2777
2789
عنوان

برای سرمایه گذاری کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
می تونی کمکم کنی؟ من یه پولی دارم که میشه باهاش خونه خرید. ولی برای تجهیز و وسایلش و خرج زندگیم چیز ...

ببین الان طلا بخاطر فعال شدن مکانیزم ماشه قیمتش به هیچ عنوان ثبات نداره و الان وقت مناسبی برای خرید طلا نیست

از طرفی نظر من اینه وقتی خونه یا ملک نداری اولویت خرید ملک یا خونست حتی اگه از نظرت سود آنچنانی هم نداشته باشه تا آخر واست میمونه و نگرانی نداری

خرید طلا زمانی خیلی خوب هست که تو پایینترین قیمت ممکن بخوای سرمایه‌گذاری کنی نه الان که طلا داره دقیقه به دقیقه افزایش پیدا میکنه

بازم با یه فرد باتجربه مشورت کن

در کل پولتو تبدیل کن حالا یا به ملک یا به طلا چون ارزش ریال هرروز در حال سقوط هست

خدایا شکرت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان طلا بخاطر فعال شدن مکانیزم ماشه قیمتش به هیچ عنوان ثبات نداره و الان وقت مناسبی برای خرید ...

مرسی آره توی سایت طلا هم همه میگن اگه خونه ندارید خونه بخرید. لطفا بران دعا کن. امروز توی سایت یه قیمت می زنند تا بری ملک رو ببینی چند صد تومن میره روش😔 

ترنج
مرسی آره توی سایت طلا هم همه میگن اگه خونه ندارید خونه بخرید. لطفا بران دعا کن. امروز توی سایت یه قی ...

ان‌شاءالله که بهترین‌ها برات اتفاق بیوفته و صلاح خدا با خواسته دلت یکی باشه

خدایا شکرت💚
طلای آبشده ۲۴ عیار هم هست که موقع فروش به عیار ۱۸ ازت خریداری میکنن

یعنی اب شده هم بخرم موقع فروش ارزون تر میبرن؟

بعد ببخشید چرا باید قیمت این دو عیار با هم یکی مقایسه بشه

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!
یعنی اب شده هم بخرم موقع فروش ارزون تر میبرن؟بعد ببخشید چرا باید قیمت این دو عیار با هم یکی مقایسه ب ...

طلای آبشده هم شما بخوای بخری باید از یک درصد تا نهایت چهار درصد سود بپردازی

شما حتی اگه طلای ۲۴ عیار هم بخری چه موقع خرید چه موقع فروش به قیمت ۱۸ عیار باهات حساب میکنن و یه فرمول داره و این به این معنی نیست که سرت بخواد کلاه بره مثلا اگه ۳۰ گرم طلای ۲۴ عیار بخری به عیار ۱۸ نزدیک ۴۰ گرم میشه یعنی در اصل شما چه موقع خرید و چه فروش با عیار ۱۸ داری معامله میکنی

دلیلش هم اینکه معاملات طلا چه تو ایران و چه بازار جهانی بصورت ۱۸ عیار هست

خدایا شکرت💚
طلای آبشده هم شما بخوای بخری باید از یک درصد تا نهایت چهار درصد سود بپردازیشما حتی اگه طلای ۲۴ عیار ...

خیلی ممنونم ازتون بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید.

موفق باشید🌹

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!