2777
2789

واقعا خیلی هیجان انگیز بود 

از صبح تا شب هایکوپترای خدمت رسانی بالای سرمون   میرفتن اینور اونور

شب که از ۸ رد میشد آسمون شلوغ میشد پر از ریزپرنده و قشنگ پدافند معلوم بود هی نورش خاموش روشن میشد و ریز پرنده هارو هدف قرار می‌گرفت

روز ششم جنگ ی موشک نزدیک کوه  بالای آسمون داشت  میرفت بالا رد مردم فکر کردن مال ایرانه که یدفعه سقوط کرد و آخرش معلوم شد مال اسرائیل میخواست پالایشگاه شهرمون بزنه

ما هم همش یا تو اخبار بودیم یا رسانه های گوشی  شب از ۸ که رد میشد را همسایه هامون می‌نشستیم دم در تا اذان صبح فقط آسمونو میپاییدیم و و پدافند رو نگاه میکردیم و آتیش دود که نزدیک کوه و اونور شهر بلند میشد

واقعا هیجان انگیر ترین خاطره ای بود که تجربه کردم

ولی...

خیلی تلخی داشت🖤

برای شهیدا و سربازای جوونمون 

برای مردم تهران

برای کسایی که عزیزاشونو از دست دادن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر زندگی خودم موشکیه ک اصلا از جنگ وحشتی نداشتم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

برن و برنگردن اون روزا هیجانش کجا بود امنیت نبود هیجان داشت؟؟

شاید برا شما نه ولی برای من که اوین بار بود تو کشور همچین اتفاقی افتاد هیجان داشن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من گرخیده بودم

دوتا ساختمون بغلمونو زدن، اصلا افتضاح بود

چندتا از اطرافیانمون چند روز مفقود بودن

همسایگی خونه خالم اینا رو زدن، خونشون کلا ریخت

فکر کردیم همه شهید شدن، ولی خونه نبودن شکر خدا

وای... امیدوارم تکرار نشه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

اگه جنگ شد اسراییل ی موشک بزنه فقط به من بقیه نمیرن هیچ کجا هم آسیب نبینه فقط همینو میخوام از خدا

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب که چی؟

اگه دو تا خونه اونور ترتون رو میزدن و هر شب با فکر اینکه ممکنه خودتون یا عزیزانتون کشته بشین میخوابیدین تازه اگه میشد که بخوابید  بازم این حرفا رو میزدید؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

آره خیلی هیجان داشت آواره این شهر اون شهر این خونه اون خونه بودیم با بچه تو شکم 😭😭

فقط خدارو التماس میکردم تموم شده برگردم خونم 

فک میکردم دیگه خونمو نمی‌بینم😭😭

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
ما ک فقط از جنگ شنیدیم چیزی ندیدیم حتی بیشتر مردم هم ب استان ما میومدن پناه میگرفتن فقط یشب صدای پدا ...

پیش ماکه  از ۸ شب رد میشد همش صدای پدافند بود

نه کار بر جدیدم نه قدیم

آره خیلی هیجان داشت آواره این شهر اون شهر این خونه اون خونه بودیم با بچه تو شکم 😭😭فقط خدارو التماس ...

همسایه ماهم باردار بود شوهرشم نظامی 

اصلا ترسی نداشت فقط دعا می‌کرد ایران پیروز بشه

نه کار بر جدیدم نه قدیم