2777
2789
عنوان

حرف برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه ی شیر به شیر بزرگ کردم کوچیکه ۲ ساله و بزرگه ۳ ساله بود رفتیم ۴ تایی مشهد ۱۰،۱۵ ساعت راه ...

خدا قوت بچه اونم دوتا پشت سر هم واقعا سخته‌. این شیش هفت سال خیلی مسافرت رفتیم هربارم گفتم و نیومدن این بار اوله با بچه میریم میخواستم اصرار کنم ولی شاید تنها هم بتونم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به نظرم نگو هم بد عادت میشن دفعه ی بعدهم انتظار دارن بگی

شیش ساله سالی ده بار میگم حتی یه باغ یا یا سفر یه روزه رو هم به سختی قبول میکنن. کلا مادرشوهرم اهل بیرون رفتن نیست دخترش هم بدون اون جایی نمیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منظورم رو خوب فهمیدی اما خودت میزنی ب اون راهیکبار اینا بپزن یکبار اونابحای اینکه وظیفه زن بدونن و ب ...

مردا کباب اینا درست کردن حتنا دیکه 

ی پلو ۲تا زن بالغ نتونن درست کنن ک واویلاس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.