2777
2789
عنوان

حرف برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه گفتن با خانواده شوهر نرید؟ من تا حالا باهاشون نرفتم ولی الان بچه کوچیک دارم تنهایی سختمه میخوام مادر و خواهرشوهرم رو ببرم باید اصرارم بکنم تا بیان. نگم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یک سال   عید   رفتم    خونه  ی   برادرشوهرم   (خونه  نویی )

پدرشوهر   و    مادرشوهرم   را   هم   برده  بودیم.

اونا  هم    ک   و   ن   زود   بلند    شدن   ندارن

نشستن  برای   شام

هنوز   دو    دقیقه   نبود   که   نشسته   بودم

برادرشوهرم  با   لحن   خیلی    زشت  و  خشنی به  دخترش   گفت   برو   کمک    مادرت

اون  شب  من   رفتم  آشپزخونه  و در   نیومدم   ‌شام  هم   نخوردم

تمام   ظرف    ها     را   هم   شستم(آخرین  بار   هم   بود  که  رفتم)

نه  فقط  برای   اون   حرفی که  به  دخترش   زد

کلا  داشت  با   داد   و   بیداد   به  مادرشوهرم   گله   می  کرد  کادوی  خوب   کسی  براشون  نبرده

منظورم رو خوب فهمیدی اما خودت میزنی ب اون راهیکبار اینا بپزن یکبار اونابحای اینکه وظیفه زن بدونن و ب ...

حرفت درسته ولی اول اینکه کلا باب شده آشپزی کار خانماست چون ریزه کاریشون بهتره 

بعدم خب همون مردا که میگی خرج سفر رو میدن و حتما مثلا موقع کباب زدن و  چادر زدن و جمع کردن و رانندگی و اینا کار کردن  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چرا همه گفتن با خانواده شوهر نرید؟ من تا حالا باهاشون نرفتم ولی الان بچه کوچیک دارم تنهایی سختمه میخ ...

من دوتا بچه ی شیر به شیر بزرگ کردم 

کوچیکه ۲ ساله و بزرگه ۳ ساله بود رفتیم ۴ تایی مشهد ۱۰،۱۵ ساعت راه رفتیم با ماشین خودمون،قشنگ پشت برا بچه ها جا درست کردیم تو مسیر میخوابیدن 

تجربه ثابت کرده مادرشوهر و خواهرشوهرو ببری دیگه تا آخر عمر باید ببریشون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰