2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین حسو دارم اما همش میگن خیلی بازه

با یکی دیگه مثلا خواهرتون یا خاله ای کسی هماهنگ کنین با مامان تون صحبت کنن یا حتی ۳ تایی برین خرید

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حالا منی که خودم از لباس باز بدم میاد مامانم میگه بپوش قشنگه

اره دقیقا منم از لباس پوشیده ی بلند مشکیی خوشم میادد🥹🥹

اما خب از اونجا که هم قدم بلنده هم لاغرم میگن شبیه چوب کبریت سوخته میشم😂😂😂

عروسی آهنگ غنا حرامه

الان میان میخورنت

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

چه ربطی داشت؟

احساس کرده حتما باید یه چیزی بگه حالا هرچیزی!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏