بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️🔥❤️🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈