2777
2789
عنوان

مدیتیشن یا ورود به دنیا اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
اصلا اسکیزوفرنی اسمیه که علم یهود گذاشته رو جن زدگی، برای رد وجود جن

چی میگی 

اسکیزوفرنی یه چیزه جن زدگی یه چیز دیگه اینا متفاوتن
اسکیزوفرنی ادم میبینه جن زدگی جن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حالت خلسه اگه فرد آمادگی نداشته باشه یا آگاهی کافی توی این سطح رو نداشته باشه. میتونه خطرناک با ...

حالت خلسه چیه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اصلا اسکیزوفرنی اسمیه که علم یهود گذاشته رو جن زدگی، برای رد وجود جن

اینطور نیست وقتی دارو مصرف کنن دیگه نمیبینن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چی میگی اسکیزوفرنی یه چیزه جن زدگی یه چیز دیگه اینا متفاوتن اسکیزوفرنی ادم میبینه جن زدگی جن

عزیزم لطفا تند حرف نزن  تو تاپیک اگه دلایل منطقی داری می تونه دوستانه به طرفت بگی چون دوست ندارم با دعوا تاپیک  تعطیل بشه

عزیزم لطفا تند حرف نزن تو تاپیک اگه دلایل منطقی داری می تونه دوستانه به طرفت بگی چون دوست ندارم با ...

دعوا چیه
بخدا فقط توضیح دادم اسکیزوفرنی چیه جن چیه
نمیدونم شایدم لحنم بد بوده ببخشید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

اینطور نیست وقتی دارو مصرف کنن دیگه نمیبینن

نه خب بازم درجه بندی داره
بعضیا هم باید شک الکتریکی بهشون بدن
بعضیام تحمل

دعوا چیهبخدا فقط توضیح دادم اسکیزوفرنی چیه جن چیهنمیدونم شایدم لحنم بد بوده ببخشید

عزیزم تو ببخشید فکر کردم عصبی شدی چون اکثرا نمی تونیم با آرامش باهم حرف بزنیم 

نه خب بازم درجه بندی دارهبعضیا هم باید شک الکتریکی بهشون بدنبعضیام تحمل

من یکی از آشنا نزدیکم جن زده شده بود جوری که برده بودنش صحرا دشت برش گردونده بودن که با دعا اینا خوب شد ولی متاسفانه آثار بدی تو زندگیش داشت الان داره دارو مصرف میکنه و خداروشکر بهتر ولی افسردگی شدید گرفت لطفا براش دعا کنید