2777
2789
عنوان

عاقبت زندگی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
میفهمم چی میگی منم مث تو هستممن فهمیدم نه به قیافه س نه به شغل و تحصیلات فقط و فقط شانسه و اینکه خود ...

افرین عشقم اتفاقا مخصوصا اخریه 

بذار من دارم اخریه رو امتحان می کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزبزم چون شما همه چی تمومی میترسن پیشنهاد بدن تازه بدرد نمیخورن ت خیابون مجازی ولی خوبه تو شهر خودت

مجازیم هیچکدوم به درد نمیخورن 

البته تو مجازیم خیلی پیشنهاد ندارم تک و توک

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عزیزم گذشته ازبرورو خوش برخوردهستی یانه ،ینی اخمونباشی ی وقت...من سنم بالاس وازروی تجربه میگم نصف خواستگاراموبخاطر اخموبودن وغرورم ازخوم روندم ینی دخترای خوش خنده باروی باز بیشترب دل میشنن البته تجربه ونطرشخصیمه

عزیزم گذشته ازبرورو خوش برخوردهستی یانه ،ینی اخمونباشی ی وقت...من سنم بالاس وازروی تجربه میگم نصف خو ...

نه واقعا خوش رو هستم و اخمو نیستم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
فعلا از تنهاییتون لذت ببرین .بچه داشتن یا ازدواج همچینم آش دهن سوزی نیس😁خود این سایت کلی متاهل تنها ...

۲۸ سالمه 

این جمله از تنهاییتون لذت ببرین واسه ۲۲ ساله هاس 

۲۸ سالمه این جمله از تنهاییتون لذت ببرین واسه ۲۲ ساله هاس

سن ازدواج بالا رفته الان نگران نباشین.اعتماد به نفس داشته باشین

من با یه خانوم چهل ساله صحبت میکردم کلی توقع داش والا.هنوز اول راهی شما

کاربر مرد

انشالله به بهترینهابرسی عزیزم صبورباش🌹

۵ ساله اینجا بهم میگن صبور باشه آخه دیگ چقدر آدم ی گنجایشی داره

سن ازدواج بالا رفته الان نگران نباشین.اعتماد به نفس داشته باشینمن با یه خانوم چهل ساله صحبت میکردم ک ...

چه توقعی مثلا؟

سنش بالا بود اما مث یه دختر ۱۸ ساله رفتار میکرد و کلی خواسته داشت! انگار نه انگار چهل بود! اون وقت ش ...

آره چون تا حالا هیچ آدم جدی ای نیومده سمتم خب آدم نا امید میشه