2777
2789
عنوان

عاقبت زندگی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 37 پست
آره چون تا حالا هیچ آدم جدی ای نیومده سمتم خب آدم نا امید میشه

عجله نکنین چون باعث میشه ادم نامناسب انتخاب کنین خدا ناکرده.

یادتون باشه یه مجرد تنها خیلی خیلی بهتر از متاهل تنهاس

جوری پیشرفت کنین و رو خودتون کاز کنین همه آرزوشون بودن با شما باشه

کاربر مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هر کسی عزیزم شهر خودت اینایی ک پیگیر میشن نهایت کافه و قصد جدی چند تا عکس خودت بذار

عکس گذاشتم از خودم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اشتباهشون اینه فک میکنن باید بیان سمتشون خدشون باید دست ب کار بسن

خودمون دست به کار شیم؟

یعنی خودمون بریم پیشنهاد بدیم ک دو روز دیگ بزنن تو سرمون ک خودتو انداختی گردن من 

حرفا میزنیدا

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خودمون دست به کار شیم؟یعنی خودمون بریم پیشنهاد بدیم ک دو روز دیگ بزنن تو سرمون ک خودتو انداختی گردن ...

نه عزیزم نگفتم پیشنهاد بده ک 

تو مجازی مشکلش چیه خب ؟! اونک پیشنهاد شما نیست تو گروه شهرت برو 

ببین ی دونه ربات دوستی تو تلگرام هست برو اونجا پروف تنظیم کن حالا اسمت الکی بنویس عکس هم نذار 

پسرهایی ک ب سنت میخورن و میان معرفی می کنند مودبن و شرایط ازدواج دارند و همونجا قصدشونم بپرس ک برای چی اونجان وقتی گفتن اشنایی ب قصد ازدواج اگ از قیافشم خشت اومد برید پیوی تا پیشنهاد بیرون بده نذار بیاد دنبالت با تیپ موجه میری کافه همین بعد باید ببینی واکنشش چیه پسرا خوششون بیاد کلی تعریف و پیشنهاد ازدواج 

چندین پیشنهاد گرفتم من خوبیش هم اینه هرکی دلت میخادو انتخاب می کنی تو فقط کافیه ان باشی درخواست میدن 

استاد دانشگاه رستوران دار و کلی اشخاص خوب اونجا دیدم در ضمن مشخص میشه خیلی راحت ک طرف قصدش چیه یا خیانکاره یا ن نگران نباش

ولی باید خیلی بگردیا با کسی ک حست گفت خوبه و همه شرایط لالا داشت میری دیت سوار ماشین خونن اینا کنسل 

نه عزیزم نگفتم پیشنهاد بده ک تو مجازی مشکلش چیه خب ؟! اونک پیشنهاد شما نیست تو گروه شهرت برو ببین ی ...

آیدی رباط و برام بفرست لطفا