2777
2789
عنوان

اولین زخم زبون و حرف بعد طلاق و امروز شنیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 85 پست
حرف مفت که معمولا آدما موقع ترس به زبون میارن بسپر بخدا اگه با دقت بری جلو الکی عجله نکنی مطمئن باش ...

والا من به فکر شوهر نیستم

تفاهم نداریم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اندازه موهای سرم از زخم زبون ها شنیدم حتی برادرم بچه نداره. مادرم گفت شاید نمیشه مثل تو. آخه مادر ...

ای بابا 

میدونی چیه اکثر خانما از شوهرشون راضی نیستن

فقط عده اندکی جرات میکنن میرن سمت طلاق

زودرنج نباش قشنگم

خواهر منم کارش با شوهرش به دادگاه کشید

شوهر من برگشت گفت اون دیگه نمیخوادت و طلاقتم میده

خواهرمم درجواب گفت این من بودم که اول برای طلاق اقدام کردم

درنهایت خواهرم وهمسرش بهم برگشتن و خدا رو ملیونها بارشکر صاحب فرزند و خونه زندگی خوب شدن☺️

شما هم انشاالله که بختت بلنده 

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ای بابا میدونی چیه اکثر خانما از شوهرشون راضی نیستنفقط عده اندکی جرات میکنن میرن سمت طلاق

آخه من از همون اول نمی‌خواستم . من از ظاهرش خوشم نمی اومد. زشت نبود ولی سلیقه من نبود. هنوز که هنوزه نمیتونم کنار بیام. 

عقد بودی یا عروسی. ؟ پدرت وضع مالیش خوبه. اگه خوبه مستقل شو

عروسی کرده بودم 

پدر ندارم ولی پول پدر و دارم مامانم پشتمه

خودم میرم سرکار فقط از دست این خلاص شم

والا من به فکر شوهر نیستمتفاهم نداریم

عقده کرده ولش کن الان آدم عقده ای زیاد منم به دلایل مختلف زیاد میشنوم سرشون میاد عزیزم

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
زودرنج نباش قشنگمخواهر منم کارش با شوهرش به دادگاه کشیدشوهر من برگشت گفت اون دیگه نمیخوادت و طلاقتم ...

چرا نزدی تو دهنش؟

مرسی عزیزم

آخه من از همون اول نمی‌خواستم . من از ظاهرش خوشم نمی اومد. زشت نبود ولی سلیقه من نبود. هنوز که هنوزه ...

منم از اول خوشم نیومد 

چرا نزدی تو دهنش؟مرسی عزیزم

زمان خیلی خوب زدتو دهنش

زمان

صبر

صبر

صبر

اگه اون لحظه ما واکنش تند نشون میدادیم اون بیشتر کیف میکرد که به هدفش رسیده😉

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زمان خیلی خوب زدتو دهنشزمانصبرصبرصبراگه اون لحظه ما واکنش تند نشون میدادیم اون بیشتر کیف میکرد که به ...

خخح کاش ما هم بتونیم رو واکنشمون تسلط داشته باشیم

لعنت به پدر و مادرم و خواهرم . خواهرم دو سال از من کوچکتر بود میخواست منو بیرون کنه خودش شوهر کنه. ح ...

نگو 

حالا خواهرت ازدواج کرد؟

انشالله هر کی به من و کسایی که تو شرایطه منن زخم زبون میزنه و قضاوت میکنه سر بچه هاش بیاد بحق این وق ...

قربونت برم غصه نخور . دهن مردم همیشه بازه . جدا می‌شدی یه جور جدا نمیشدی یه جور . مردم همیشه سرشون توی ماتحت بقیه اس . یه به توچه بگو خودتو راحت کن عزیزم