2777
2789
عنوان

اولین زخم زبون و حرف بعد طلاق و امروز شنیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 85 پست
تا دوباره ازدواج نکنی خیلی ها از پشتت میخورن

ایشالا ایندفه عجله نکنه... 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تازه طلاق گرفتی شوهر جدید میخوای؟!

بابا من هنوز طلاق نگرفتم که شوهر جدیدم بخوام 

منم دارم همینو میگم به اون چه من بعدا بتونم ازدواج کنم یا نه ما خودمون اصلا به این چیزا فک نمیکنیم بقیه نگرانن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

عزیزم مردم همینن یا باید قطع رابطه کنی یا بی خیال بشی. من پسر دارم دختر ندارم تازه نازایی ثانوی گرفتم همش از همین مردم دارم زخم می‌شنوم جوری که دلم نمی‌خواد دیگه تو جامعه برم

هنو هیچ نشده سرزنش میکنن میگم اگه مشکلت حل میشه طلاق نگیر

بخدا خانوادم پشتمن نمیدونم این چی میگه به خواهرم گفتم به اون ربطی نداره لطفا بهش بگو نه دخالت کنه نه تماس شوهر سابقمو جواب بده

چون سوختم خیلی سوختمطلاق مگه جرمه مگه من چیکار کردم نمیدونی چه حرفایی میزد که

بچه ها رو نفرین نکن اونا که کاری نکردن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم مردم همینن یا باید قطع رابطه کنی یا بی خیال بشی. من پسر دارم دختر ندارم تازه نازایی ثانوی گرفت ...

اینا همینایین که وقتی آدم مریض میشه منتظر مرگشن هی کنجکاون ببینن چی میشه دکتر چی گفته

من اصلا حرف مردم برام مهم نیست ولی از این انتظار نداشتم

همو میشناسن شوهرت با شوهر خواهرت

آره چرا نشناسن که؟

زنگ زده بهش درددل کرده که چرا طلاق میخواد از من و اینا

مشکلت چیه شاید اینجوری گفته تا طلاق نگیری؟

عزیزم تفاهم نداریم کلا انگار خواهر برادریم زن و شوهر نیستیم اصلا هیچ راه برگشتی نیست

😭 بزار هنوز طلاق بگیرم آخه این چه حرفی بود بهم میزنن آخه

حرف مفت که معمولا آدما موقع ترس به زبون میارن بسپر بخدا اگه با دقت بری جلو الکی عجله نکنی مطمئن باش بهتر از اولی میشه چون با چشم باز رفتی جلو 

دلایل طلاقت چیا بوده عزیزم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اینا همینایین که وقتی آدم مریض میشه منتظر مرگشن هی کنجکاون ببینن چی میشه دکتر چی گفتهمن اصلا حرف مرد ...

من اندازه موهای سرم از زخم زبون ها شنیدم حتی برادرم بچه نداره. مادرم گفت شاید نمیشه مثل تو. آخه مادر خاک بر سرت من یه پسر دارم . کاش بهش نگفته بودم دیگه نمیشم. اشغال عوضی با زبون بازی‌اش کاری کرد من شوهرم رو که اومد خواستگاری نمی‌خواستم با زبون بازی و قهر کاری کرد مجبور شدم بله بگم