2777
2789
عنوان

اولین زخم زبون و حرف بعد طلاق و امروز شنیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 85 پست
😭 بزار هنوز طلاق بگیرم آخه این چه حرفی بود بهم میزنن آخه

بسپار به خدا ردشو

وقتی جداشدم یکی برگشت گفت این حقش بود که شوهرش طلاقش داد الانم مشت مشت قرص اعصاب میخوره که فقط زنده باشه

اون موقع انقد اذیت شده بودم پنیک میشدم

به دو ماه نکشید طلاق دادنش رفت خونه باباش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله هر کی به من و کسایی که تو شرایطه منن زخم زبون میزنه و قضاوت میکنه سر بچه هاش بیاد بحق این وق ...

بچه های خواهرتو نفرین میکنی؟! طلاق میخوای براشون؟! 

بده این حرفت به بچه هاشون چی کار داری؟ بچه ها که کاری نکردن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم اصلاااا اهمیت نده من ۷_۸سال حتی از مادرم هم زخم زبون شنیدم .نگاه بد اطرافیان و و و ناراحت میشدم ولی پشیمون نه .بعضیا مریضن 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یعنی سر بچه خواهرت بیاد🤦🏻‍♀️

بچه های خواهرم پسرن چیزی نمیشه 

دوما گفتم هر کسی گفت چون بهم میگن هر کی از راه برسه قراره یه حرفی بپرونه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

برام دعا کن آبجی

خدا بختت رو به حق امام رضا از جایی باز کنه که خودتم باورت نشه ایشالا با یه مرد خوب ازدواج کنی. حتما حالت رو خوب کن دعاهای خاص راجب باز شدن گره مشکلاتت و ازدواج دوباره ات رو بخون. بعد یه مدت مردم یادشون میره مشکلات جدید میاد و عادت میکنن و براشون عادی میشه اما تو سعی کن با آدمای خوب ارتباط بگیری فامیلای خوب دوستای خوب انشالا یه آدم خوب برات پیدا بشه

اسی تازه طلاق گرفتی شوهر جدید میخوای؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بسپار به خدا ردشووقتی جداشدم یکی برگشت گفت این حقش بود که شوهرش طلاقش داد الانم مشت مشت قرص اعصاب می ...

خب خداروشکر

بچه های خواهرتو نفرین میکنی؟! طلاق میخوای براشون؟! بده این حرفت به بچه هاشون چی کار داری؟ بچه ها که ...

چون سوختم خیلی سوختم

طلاق مگه جرمه مگه من چیکار کردم نمیدونی چه حرفایی میزد که

مثلا مسلمون هستیم و اینقدر با زبونمون همدیگرو زخمی میکنیم کاش فرهنگمون مثل مسیحی ها بود به زندگی شخص ...

خودم به مسیحیت علاقه مندم ولی همه مسیحی ها هم این جوری نیستن که کاری به زندگی دیگران نداشته باشن

کامنت های کاتولیک ها تو اینستا رو خوندم با ترجمه اینستا که گیر داده بودن به رنگ کفش پاپ که چرا کفش قرمز که سنت قدیمی پاپ هاست رو نمیپوشه!!!!