2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عروسی کردمولی خب چون همسرم سر کار میره خودم میام یه وقتایی بمونم

منم همینطور 🙃 

اونجاش بده که وقتی از خونه مامان بابات داری برمی‌گردی خونه خودت وایمیستن پشت سرت ناراحت زل می‌زنن بهت بهش فکرم که می‌کنم اشکم در میاد

خب نمیشه با شوهرت بری چند روز بمونید بعد برگردید؟

کارم که با چند روز حل نمیشه

هر ماه چند روز همو میبینیم

یا من تنها میرم

یا با همسرم میرم

یا بابام اینا میان

میدونی دام میخواد یه عصر برم یه چای بخورم برگردم خونه خودم یا شبایی که شوهرم شیفته برم پیش بابام اینا 

من این حسو توی خوابگاه دارم 🤣🤣 بعد میام خونه دلم برا خوابگاه تنگ میشه

ببین حالا من برعکس خوابگاه که بودم عاشق این بودم آخر هفته ها نرم شهر خودم🤣🤣🤣

ولی الان حسم یه چیز دیگس

کارم که با چند روز حل نمیشههر ماه چند روز همو میبینیمیا من تنها میرمیا با همسرم میرمیا بابام اینا می ...

من گاه گاهی که حس بد به ازدواج راه دورم پیدا می کنم میگم از اول میدونستی شرایط همینه و آگاهانه انتخاب کردی. پس الانم مسئولانه تحمل کن که خود کرده را تدبیر نیست!

بر چهره دلربای مهدی صلوات
منم همینطور 🙃 اونجاش بده که وقتی از خونه مامان بابات داری برمی‌گردی خونه خودت وایمیستن پشت سرت نارا ...

اره بقران

تو چقدر فاصله داری باهاشون؟

من خیلی هم صمیمی نیستم با مامانم یجورایی پشت تلفن معذبم باهاش😐😐🫠🫠🫠

خاصیت ازدواج راه دوره.سرت رو با کلاس رفتن و بچه داری و کار و درس و اینا شلوغ کن تا وقت دلتنگی پیدا ن ...

والا سرمم خیلی شلوغ کردم

هم کار میکنم هم دانشگاه میرم

هم امتحان میخونم 

ولی بازم یه مرگیم هس انگار

اره بقرانتو چقدر فاصله داری باهاشون؟من خیلی هم صمیمی نیستم با مامانم یجورایی پشت تلفن معذبم باهاش😐� ...

اونا قم من خوزستان 🤕

چرا اخه

مادر و دختر همیشه بهترین دوستای همن

توی عروسیم انقدر گریه کرده بودم مه فیلم عروسی من دارم گریه می‌کنم تمام میکاپم به هم ریخته بود نجوری بودم که بابامو می‌دیدم گریه می‌کردم مامانمو می‌دیدم گریه می‌کردم خواهرم و برادرمو می‌دیدم گریه می‌کردم 

فیلمبردار همش بهم می‌گفت عروس ناز نازی😅