2777
2789
عنوان

رهایی از افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست
فقط دو پامین القایی هست

همونجور که تغییرات هورمونی روی کل بدن اثر میذاره،تغیییرات انتقال دهنده های عصبی هم آدمو بهم میریزه باید با دارو تنظیمش کنی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه خودمو گفتم از خونه بیرون زدن و با مردم گفتگو کردن خیلی مؤثره

دلم میخواهد اما میترسم کم بیارم چون زیاد پیش اومده وقتی چند وقت رفتم حالم خوب شد دیگه حوصله شو ندارم 

یعنی ممکنه هورمونام بهم ریخته باشه؟

نمیگم هورمونات بهم ریخته میگم انتقال دهنده های عصبی مثل هورمون میمونن بهم که میریزن باید با دارو تنظیم بشن مقاومت الکی نکن دربرابر داروی اعصاب خوردن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله